Кидалово з курсопадом
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 8 июня 2026, 14:10
- Полезный комментарий
З Вашого звернення сформовано запит до менеджера з клієнтського сервісу, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо.
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 8 июня 2026, 14:21
- Полезный комментарий
Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надані пояснення.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.
- snu48549757
- 8 июня 2026, 17:58
Одразу після мого відгуку передзвонили з банку і запропонували провести операцію ще раз, а різницю курсу повернути. Я купила валюту по вищому курсу, ніж купувала вранці (і та операція з технічних причин не була виконана) і ось зараз різницю повернули. Дякую, що відреагували та вирішили ситуацію. Шкода, що треба таким способом це робити, адже підтримка банку не запропонувала ніякого вирішення окрім того, щоб купити валюту вже за оновленим курсом.
Курс валют в Райффайзен Банке
| EUR | 51 | 51.79 |
| PLN | 11.4 | 12.5 |
Особливо прикро, що підтримка не запропонувала жодного варіанту вирішення ситуації або компенсації різниці в курсі. Такий досвід суттєво впливає на довіру до банку та змушує замислитися над подальшим користуванням його послугами.
Під час оформлення купівлі валюти курс у застосунку не фіксується наперед і може змінюватись у процесі підтвердження операції — це пов’язано зі змінами на міжбанківському ринку. Якщо на момент підтвердження операції курс уже інший, попередня заявка не виконується.
Також хочемо пояснити, що підтримка не має можливості впливати на курс чи фіксувати його індивідуально, адже він формується ринково та оновлюється в режимі реального часу.
Шкода, що цей досвід вплинув на Ваше враження та довіру — для нас це дійсно важливо. Хочемо детально розібрати ситуацію та надати пояснення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Чекаємо!