👎🏻👎🏻👎🏻
У Райфа схоже якесь загострення, судячи з останніх коментарів блокують рахунки за будь-що. Мені наприклад, клієнту який обслуговується у них багато років на преміальному пакеті, і має рахунок ФОП більше 10 років, заблокували кредитний ліміт, який же самі колись нав’язали, і півроку не могли дати пояснення за що заблоковано ні гаряча лінія, ні персональний менеджер. А потім магічним чином він розблокувався, наразі я не тримаю жодної копійки в Райфі, всі гроші що заходять одразу ж відправляються в більш адекватні банки, бо отримати блок своїх коштів не зрозуміло за що і клянчити від них пояснення не маю жодного бажання.
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 4 июня 2026, 17:29
- Полезный комментарий
Передали Ваше звернення в роботу менеджера з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під свій особистий контроль. Просимо очікувати на дзвінок.
Диверсифікувати в 10 банків мінімум
в мене паспорт кінчився, то тиждень без доступу теж сидів, розблочили аж після переактуалізації
- 777Yulya777
- 8 июня 2026, 13:23
Оператор телефонував, наобіцяв рішення але нічого не робиться
Курс валют в Райффайзен Банке
| EUR | 51 | 51.79 |
| PLN | 11.4 | 12.5 |
Щоб дізнатися причину блокування, довелося цілий день намагатися зв’язатися з підтримкою. Оперативної допомоги немає, відповіді доводиться буквально випрошувати. Офіційний лист із поясненнями чекала дуже довго, а повернення власних коштів очікую вже другий день.
Найбільше обурює те, що попереду вихідні, а я фактично залишилася без грошей і можливості оплачувати навіть базові потреби: продукти, транспорт та інші повсякденні витрати. Складається враження, що банку абсолютно байдуже, як клієнт має виживати в такій ситуації.
Особливо цинічно виглядає те, що в день блокування рахунків банк встиг оформити та відправити мені нову картку Новою поштою, а за її доставку ще й списали 150 гривень. Тобто взяти гроші за картку банк зміг, а забезпечити доступ до моїх власних коштів — ні.
Зараз мені лише обіцяють повернути гроші наступного тижня. Жодних вибачень, жодних реальних термінів і жодного розуміння того, що через дії банку людина може залишитися без засобів до існування. Категорично не рекомендую Райфайзен Банк.
Обмеження по рахунках може встановлюватися відповідно до вимог законодавства та внутрішніх процедур банку. У таких випадках для подальшого розгляду необхідно провести додаткову перевірку та, за потреби, отримати від клієнта уточнюючі документи чи інформацію. За неможливості клієнтом надати документи, можна написати заяву на закриття рахунків. Такі заяви мають свій строк виконання.
Картка дійсно могла бути замовлена до рішення банку про блокування.
Хочемо детально розібрати ситуацію та надати пояснення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Чекаємо!