Блокування без попередження
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 27 апреля 2026, 9:16
- Полезный комментарий
З Вашого звернення сформовано запит до менеджера з клієнтського сервісу, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо.
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 27 апреля 2026, 17:48
- Полезный комментарий
Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надані пояснення.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.
Курс валют в Райффайзен Банке
| PLN | 11.5 | 12.5 |
Нікому не раджу зв’язуватися з цим банком- мільйонами ворочають і не блокують їм рахунки, а, копійки, чесно зароблених грошей людей блокують. Якщо б запросили підтвердження- надала, бо заробітну плату отримую в іншому банку, але в мене ніхто не запросив навіть.
Звертаємо увагу, що банк зобов’язаний діяти відповідно до вимог чинного законодавства та внутрішніх процедур, які передбачають додаткову перевірку операцій або рахунків у визначених випадках.
Звертаємо увагу, що у кожній подібній ситуації клієнт має можливість звернутися до служби підтримки для отримання індивідуальних роз’яснень як можна владнати питання.
Ми шкодуємо, що ця ситуація стала для Вас стресовою. Хочемо детально розібрати ситуацію та надати пояснення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код і контактний номер телефону. Чекаємо!