Обслуговування просто жахливе

Volodymyr Garasymchuk 15 апреля 2026, 18:31
В мене змінився паспорт. Вирішив повідомити банк і обновити інформацію. Зв’язатися з ними практично неможливо. Їхній бот Рея (хоча її треба було назвати попугай, і то недорозвинутий який вивчив лише 2 ірази. Перше чим я можу вам допомогти, а друга я вас не зрозуміло повторіть питання) жодної інформації і допомоги не може надати. На просьбу зв’язати з оператором просто включаються дві завчені фрази. Десь за півгодини вдалося зв’язатися з оператором. Задав їй питання. Вона сказала зачекати трошки і повісила трубку. Як результат обновити дані мені не вдалося.
Райффайзен Банк
16 апреля 2026, 8:56
Добрий день. Дякуємо за очікування відповіді.
Бот Рея створений для швидкої допомоги клієнтам із найбільш поширеними запитами та розуміє короткі фрази. У разі, якщо бот не може надати необхідну інформацію або вирішити питання, звернення передається оператору.
Прикро, що цього разу взаємодія з інформаційним центром була для Вас незручною та питання з оновленням даних не вдалося вирішити одразу.
Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення та зазначте Ваш ідентифікаційний код і контактний номер телефону. Це дозволить нам детально розглянути ситуацію, надати необхідну підтримку, а також додатково проаналізувати Ваше звернення до інформаційного центру Райфу.
З повагою та турботою,
@RaifHelp

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
16 апреля 2026, 2:41
Не переживай, понадобится сами свяжутся

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке