Заблоковано рахунки і погашення кредиту
- Валерка Котовский
- 29 марта 2025, 10:16
Как составить иск на банк через электронный суд я раписал у себя в блоге, это поможет расшевелить банк + уплатят вам пеню сгидно закону 32 про платижни системы за невыконання доруч клиента и незаконное удержание средств 0,1% от заблокированной суммы пеню платит банк, так же обязательно указать в иске моральну шкоду 50% от суммы заблокированной, ни один банк ещё не доказал что те обвинения которые они выдвигают клиенту: рызыковый, скорингова рызык модель и прочие слова, должны подкреплятся в суде док-вами на что конкретно они ссылались. Ну и конечно после проигрыша банк уплатит вместо вас судебный сбор .
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 1 апреля 2025, 17:56
- Полезный комментарий
Вітаємо! Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надано всі пояснення.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.
Курс валют в Райффайзен Банке
Ps. Щоб пояснити банку що ви не терорист, вам ще й доведеться купити у них виписку банку, бо в мобільний додаток вас не пустить система.
Перш за все вдячні за очікування відповіді!
Відверто кажучи, нам щиро прикро, що Ви отримали саме таке враження, щодо співпраці з Райфом.
Хочемо запевнити, що блокування рахунків завжди здійснюється на підставі вагомих причин. Суворо дотримуємося чинного законодавства та внутрішніх процедур для забезпечення безпеки і захисту коштів наших клієнтів.
Завжди готові надати підтримку нашим клієнтам і допомогти у вирішенні будь-якого питання. Звернення передано в роботу менеджера, який проаналазує ситуацію і зв'яжеться з Вами найближчим часом, щоб надати детальні пояснення.
Просимо очікувати на зворотній зв'язок!