Оператор дуже грубий
Курс валют в абанке
| USD | 44.4 | 45 |
Під час розмови оператор не грубіянила та не використовувала образливих слів, однак її манера спілкування була повністю байдужою та незацікавленою, я відчувала себе недовго, вона на мене тиснула і монотонно спілкувалась ,їй було не цікаво зі мной спілкуватись.Склалося враження, ніби я відволікаю її від чогось або звернулася з якоюсь незручною проблемою. У голосі не було жодної доброзичливості чи бажання допомогти — спілкування було сухим, беземоційним, наче з роботом…
Також хочу звернути увагу на те, що мені не передзвонили одразу, хоча я очікувала на зворотний зв’язок, а лише через пів дня
Мені незрозуміло, чому рівень сервісу настільки відрізняється від інших банків. Наприклад, коли я телефоную до monobank, оператори завжди привітні, уважні та створюють приємне враження від спілкування в абанку явно все навпаки тупо на пофігу.У цьому випадку сервіс залишив дуже неприємний осад.
Дякуємо, що поділилися цією ситуацією. Нам прикро, що розмова з експертом залишила таке враження.
Вже детально аналізуємо її разом із відповідальними колегами. Для нас важливо, щоб після звернення до Банку клієнти відчували підтримку.