Получил ограничения по переводам п2п (Binance)

TihoH 27 октября 2025, 16:45
Маю періодичні виведення коштів із платформи Binance (оплата за фриланс) та іноді займаюся невеликим обміном валют (суми незначні, але іноді хочеться трохи підзаробити). Використовував для цього картку А-Банку. Спочатку все було добре, але вчора картку тимчасово обмежили (підозрілі перекази), хоча можливість розраховуватись у магазинах залишилась.

Зранку звернувся до відділення банку в Дніпрі, де менеджер пояснив, що, ймовірно, потрібно підтвердити джерело походження коштів. Спершу я трохи засмутився, адже не маю офіційного доходу — лише фриланс.

Після цього написав на електронну пошту банку роз’яснювальний лист, у якому пояснив ситуацію та зазначив, що без проблем можу надати скріншоти з Binance (ордери, історію операцій тощо) для підтвердження законності коштів. Уже за годину отримав відповідь та допомогу — обмеження було знято.

Дякую за швидку відповідь і якісний сервіс!

Так, моє повідомлення сформовано за допомогою чату GPT і не є підробкою 🙂
абанк
Підтримка àбанку 27 октября 2025, 17:09
Добрий день! Ми вдячні, що Ви знайшли час залишити такий детальний опис власного досвіду співпраці. Завжди раді надати якісний, своєчасний та зручний сервіс. Будемо раді продовжити плідну співпрацю. Слова подяки вже на шляхи до наших фахівців 🕊

27 октября 2025, 18:02
Людина публічного зізнається що займається нелегальним бізнесом і дивується що банк блокує рахунок 🤷‍♂️
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
27 октября 2025, 19:21
А меня удивляет разблокировка счёта после признания
27 октября 2025, 20:31
Це а-банк
28 октября 2025, 9:11
Чому це нелегальний бізнес? В нас хіба законодавчо заборонено займатись фрілансом чи обмінювати валюту?
28 октября 2025, 10:01
Чому це нелегальний бізнес?

Тому що ти не відкрив ТОВ і не сплачуєш податки.

В нас хіба законодавчо заборонено займатись фрілансом чи обмінювати валюту?

Ні, звісно не заборонено. Але ти не зареєструвався як підприємець і не сплачуєш податки. На обмін валют ще й окремий дозвіл треба від НБУ на відміну від фріланса.
28 октября 2025, 11:47
Якщо займатись «фрілансом» не систематично, то ФОП не обов’язково відкривати. ТОВ це взагалі не про фріланс. Щодо валюти, купити в обміннику й через деякий час продати ніякого дозволу від НБУ не потрібно.
28 октября 2025, 14:53
В першому випадку залишається обовʼязок платити податок з доходу. Друге не зветься «займаюсь обміном валюти».
28 октября 2025, 15:42
Це все зрозуміло про податки. Я в відгуку не побачив прям зізнання в нелегальному бізнесі. Те що банк розблокував рахунок це підтверджує. Хоча судячи з інших відгуків про А-Банк, це може бути ще не кінець історії).
28 октября 2025, 16:06
Я в відгуку не побачив прям зізнання в нелегальному бізнесі.

займатися обміном валюти — це зізнання.
1financier
1financier
5 ноября 2025, 7:50
Ха, а не може це бути замовний коментар, тіпа — «криптани! Всі сюди! А-банк лояльно до нас відноситься! Навіть коли зізнаєшся у операціях з криптою, він розблоковує рахунки! Який молодець банк! «А потім — рраззз і пострижуть криптанів на мінус 30% за розрив ділових відносин)))
5 ноября 2025, 8:32
Надто складно

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Получил ограничения по переводам п2п (Binance)