АБАНК, відділення на Антоновича, 122 (Київ)

Julia555To 18 сентября 2025, 17:54
Отделение по адресу: Киев, ул. Антоновича, 122
Хочу поділитися щирою подякою команді цього відділення! Звернулася сюди з досить непростим питанням — потрібно було отримати рахунок, що дістався моєму чоловіку у спадщину від дідуся, і паралельно отримати повну виписку по карті. Ситуація була нетиповою, адже я представляла чоловіка за довіреністю, тож документів було чимало, а процедура доволі складна.

Величезне спасибі консультантці Аліні — попри молодий вік, вона проявила себе як справжній професіонал: ввічлива, уважна, тактова і максимально зосереджена на вирішенні питання. Вона не лише коректно оформила всі документи, а й реально шукала способи допомогти. Дуже приємно вразило, що її колега Оксана також підключалася, давала поради й підказки — це було цінно і доречно.

Окремо хочу відзначити Лілію — вона вже дистанційно допомогла завершити справу, пояснила всі нюанси та як встановити зв’язок з банком через месенджер, щоб я могла отримати потрібні документи без повторного візиту у відділення. Це було дуже зручно й підкреслило клієнтоорієнтованість банку.

💙 Зазвичай у мене було нейтральне ставлення до АБАНКу, але після цього досвіду воно змінилося кардинально. Вперше я відчула настільки уважне й людяне ставлення до клієнта. Дівчата — справжні молодці, які зробили все на найвищому рівні.

Щиро дякую вам! 🌷
абанк
Підтримка àбанку 18 сентября 2025, 18:13
Добрий день! Просто Вау! 😍 Кращої вдячності годі й чекати. Подяка вже адресована фахівцям. Будемо раді допомогти у розв'язанні різних питань 🤗💚

natashaGra
natashaGra
19 сентября 2025, 10:07
Просто вау от количества имён сотрудников. Этот отзыв коллектив отделения писал? Кошмар просто. Администрация сайта может будете уже меры к банку принимать? Очень надоели такие отзывы
am1
am1
19 сентября 2025, 15:20
Дуже схоже що такі відгуки ШІ пише.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / АБАНК, відділення на Антоновича, 122 (Київ)