Про погану роботу банку
Банку і не потрібна твоя згода на те щоб змінювати кредитний ліміт, особливо коли мова йде про зменшення кредитного ліміту.
Про що він має тебе попереджати і як би ти діяв якби наперед знав що кредитний ліміт зменшится?
- natashaGra
- 28 июля 2025, 12:13
Это тоже частая проблема и нерешаемая банком. В любом случае вам повезло вы узнали о проблемах в обслуживании до того, как вам заблокировали карту
Завтра Вам заблокируют счета, поэтому если есть личные, то выводите. У меня этот недобанк заглючил не мои личные, а свою кредитку. Просил их три дня разблокировать счёт, что бы вернуть им долг на кредитку. Представляете какие там работают без ума сотрудники??? Этот банк надо отправлять в ликвидацию.
Завтра Вам заблокируют счета, поэтому если есть личные, то выводите.
Ти хоч би відгук прочитав :)
Ти хоч би відгук прочитав :)
Почитай, что я написал.
Банк заблокипровал кредитку, которой я воспользовался. Погасить долг не давали возможности. Горячая линия не могла помочь, в отделении сами были в шоке. 5 дней они возились, как я могу погасить долг. Перекинул на погашения потом на 50коп. больше. Теперь висят лишние 50коп и они говорят минус 30% за возврат и напишут в назначении для др.банка — терроризм.
Курс валют в абанке
Розуміємо вашу ситуацію та незручності, з якими ви стикнулися. Банк щоденно проводить автоматичний аналіз фінансової активності клієнтів, і можливість встановлення кредитного ліміту визначається індивідуально, враховуючи багато факторів. Тому у майбутньому можливий перегляд ліміту в бік його збільшення.
Впевнені, що нам вдасться змінити Вашу думку на краще.