Не в состоянии дать кредитный лимит на карту…

client33 2 июля 2025, 13:02
Каждый раз, когда приходил в банк, постоянно сотрудники настаивали пользоваться кредиткой!
Как я понимаю, КРЕДИТКА для того и существует, чтоб установить КРЕДИТНЫЙ лимит и пользоваться ею!
У меня в банке лежит несколько сот тысяч грн, уже не один год…
Вот сегодня решил установить кредитный лимит на кредитку в размере 10000 грн и воспользловаться ею, но было отказано в приложнении…
Вопрос: сколько дано иметь денег клиенту в банке, чтоб банк установил кредитный лимит в 10000 грн? Миллиард?
В общем вернулся на кредитку старого, доброго привата, там подобного абсурда НЕТ!
абанк
Підтримка àбанку 2 июля 2025, 14:37
Добрий день!

Розуміємо вашу ситуацію та незручності, з якими ви стикнулися. Банк щоденно проводить автоматичний аналіз фінансової активності клієнтів, і можливість встановлення кредитного ліміту визначається індивідуально, враховуючи багато факторів. Тому у майбутньому можливий перегляд ліміту в бік його збільшення.

Щоб ми могли детально розглянути вашу ситуацію, ми надіслали вам особисте повідомлення з уточненням. Будь ласка, дайте відповідь банку. Ми будемо раді допомогти вам у цьому питанні. Дякуємо за ваше розуміння!

2 июля 2025, 14:37
Десь з початку весни чи навіть з кінця зими у абанку якась фігня з кредитними лімітами

це не тільки з мого власного досвіду: раптом кредитний ліміт був знижений до рівня поточної заборгованості, а потім при спробі закрити борг — взагалі встановлений на нуль

у декількох інших людей сталось щось схоже — банк забрав кредитний ліміт, без будь яких зрозумілих причин

2 июля 2025, 15:16
Скоринг абанка просчитал что ты не в состоянии вернуть кредитный лимит, влияет много факторов, прописка, количество обстрелов и шахедов, поэтому его обнулили чтоб ты в долги не влез и вдруг не вернул кредит вообще
2 июля 2025, 15:20
З приблизно десятка банків це єдиний який раптом прийняв таке рішення. При тому що в порівнянні з літом 2024 року зараз в Харкові набагато спокійніше, і руйнувань та загиблих в рази менше.

Я не заперечую право банка робити будь яку іксню, однако клієнти банку серед яких і я приймають рішення що банк не в змозі безпечно зберігати гроші і забирають свої гроші з банку. А коли у банка мало грошей клієнтів він стає неспроможний кредитувати тих клієнтів що залишились. І так цей сніжний ком тільки нарастає.
Pasha Chernihiv
Pasha Chernihiv
2 июля 2025, 16:25
Моя порада, почитайте відгуки про ПриватБанк і як шахраї з карт цього банку крадуть кошти клієнтів. Тисячі людей стали жертвами шахрайства.
В А-банку з минулого тижня такий стався абсурд з лімітами по кредитці. Я сам написав негативний відгук про це 27 червня. Там або внесли певні зміни в програму, і вона живе своїм життям, або якийсь менеджер зійшов з глузду остаточно!
3 июля 2025, 12:09
Можете почитать тоже самое про монобанк, там еще хуже, у клиента вообще 130К кредитных вывели, банк, как всегда ни при делах, даже не удосужился позвонить клиенту, хотел он это делать или нет
natashaGra
natashaGra
2 июля 2025, 18:25
У этого банка абсурд в кред лимитах не только с прошлой недели. Такое происходило и происходит и будет происходить у них вечно. Там ниже полно отзывов с ответом от банка в виде копипаста. Этот банк ооочень несерьёзно относится к клиентам

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Не в состоянии дать кредитный лимит на карту…