Блокування картки та ігнор підтримки в телеграмі

Проблема решена
Roman Pavlivets 29 марта 2025, 17:22
Прийшло сповіщення що я перевищив ліміт зарахувань на картку і вона заблокована (хоча я дотримувався лімітів, які вказані у моєму профілі). Що необхідно надати документи та «уточнити суть моєї діяльності».
Я звернувся до підтримки з питанням, які саме документи необхідно надати у моєму випадку. У відповідь, після підключення оператора, він надсилає лише шаблон з посиланням на окремий бот А-банку, де завантажуються документи (знову ж таки, без конкретних інструкцій та списку документів для окремих випадків. Будь яка спроба уточнити інформацію у чаті підтримки, зустрічається відповіддю з посиланням на бот (тобто точна копія попереднього повідомлення операторів підтримки). Більш того, на будь яке питання у підтримку, навіть не пов’язане з моніторингом (наприклад уточнення деталей по транзакції чи розстрочці), ви будете отримувати копію цього повідомлення з посиланням на бота. Цікаво, що до обмеження рахунків, підтримка працювала і там відповідали живі оператори.

Оскільки через підтримку неможливо уточнити будь-яку інформацію, я заповнюю всі дані через цей бот і отримую повідомлення про те, що перевірка займатиме до 24 годин і я отримаю повідомлення з її результатами. Приблизно через 24 години я отримую повідомлення «На все добре!» Будь-яка спроба уточнити інформацію про результати перевірки через чат підтримки зустрічається знову копією повідомлення з посиланням на бот. Картки на даний момент залишаються заблокованими.
Кошти отримував п2п переказами за продаж криптовалюти на біржі Bitget, є всі чеки за отримані кошти і всі скріншоти ордерів які це підтверджують, Під час надання чеків вибираю пункт «за криптовалюту, чекаю і отримує відмову за недостатню інформацію походження джерела доходів, не розумію, є квитанції, є ордери що підтверджують що саме за цю послугу мені відправили кошти саме з тої карти що в квитанції, дата час все співпадає, з іншими банками під час таких перевірок все швидко зясовується в реальному часі з живою підтримкою, як я можу владнати цю проблему?
абанк
Підтримка àбанку 29 марта 2025, 18:04
Добрий день!

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.

Ваше питання наразі обробляється в банку і ми активно працюємо, щоб вирішити його в найкоротші терміни. Як тільки буде рішення, ми обов'язково зв'яжемося з вами.
Полезный комментарий
Roman Pavlivets 29 марта 2025, 18:19
Дякую за миттєву допомогу , надзвичайно швидко вийшли на зв’язок в телеграмі та допомогли владнати проблему з блокуванням. 👍✅🤍

Roman Pavlivets
Roman Pavlivets
29 марта 2025, 18:19
Полезный комментарий
Валерка Котовский
Валерка Котовский
30 марта 2025, 12:03
Самое смешное что в постановлении НБУ номер 110 где как раз таки говорится про лимиты, нет ни единого слова про блокировку счёта при нарушении лимитов банк нарушает закон и несёт чушь :)

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Блокування картки та ігнор підтримки в телеграмі