Заблокували картку

Проблема решена
niganig3 18 февраля 2025, 8:21
Я поповнила свої особисті гроші. Ліміту не було на карті, на цієї картки були і більше гроші, але чомусь вони вирішили саме в цей момент заблокувала. Кормлять то через годину відповідь, то через день з 8:00 буде відповідь, а відповіді немає і досі. Я дала всі квитанції підтвердження що це мої особисті кошти!!! Що за Бред з цим банком??? Ніякого звʼязку нема! Одні боти у всіх месенджерах!!! Просто жах, я думала це супер банк … банк візьміться вже за розум! Чи ви спеціально робите так щоб у вас було мало клієнтів!!! Поверніть мої гроші, я не буду чекати! За що мені їсти ??? За що купляти речі ??? Це не смішно, я не збираюсь чекати по дню і так до місяців!!! Так як я клала своїми руками ці гроші і дала на це квитанції!!!
абанк
Підтримка àбанку 18 февраля 2025, 10:33

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.

Наразі усі з наданих Вами до банку документів пройшли опрацювання. На жаль, їх недостатньо для вирішення питання. Очікуємо від Вас запитувані документи.

Валерка Котовский
Валерка Котовский
18 февраля 2025, 14:50
Да на смену банкам уже спешит криптовалюта который год) Банкиры делают всё чтобы люди не доверяли банкам, банки единицы которым реально можно доверять в Украине и это старые банки, а не переобувшиеся :)

Как составить иск на банк через эл суд расписал у себя в блоге, банк не имеет права блокировать средства без нарушения закона ПВК\ФТ а так же задавать вопросы клиенту откуда деньги это нарушение 1066 цку где банк не мае права вызначаты та контролюваты напрямы коштив клиента(он должен искать док-ва среди первичных финмонов а это подавание запросов в разлиные органы и получения ответов кто вы что вы тд), если клиент не нарушил певни лимиты прописанные в ст 20 закону ПВК\ФТ это 400т грн в мес или за пополнение всё что до этого лимита банк обязан иметь обгрунтовану пидозру что вы или ваш получатель отправитель связаны с легализацией отмыванием и бла бла бла.
Так же банк не имеет права требовать разорвать договор на основании закона легализации и отмыванию если он не доказал клиенту что тот нарушил этот закон ст 1075 ЦКУ.
20 февраля 2025, 9:21
А банк , коли вже настане найближчий час і ви повернете мені гроші ?? Я довго чекати не буду !!
21 февраля 2025, 17:34
Банк повернув гроші … але я більше ніколи не буду з ними співпрацювати і вам це рекомендую

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке