Банк самовільно оформлює кредит попри закритий рахунок
Якщо кредитний ліміт підвищений — рахунок не закритий.
Скарбничка це взагалі то не депозит, це ощадний рахунок. Хоча так, комісія за самостійте поповнення це дно.
- SergeyNina
- 17 января 2025, 22:42
Счёт закрывается не сразу, а через некоторое время. Возможно вы не закрыли счёт. Возможно есть какие то проблемы с закрытием счета
- natashaGra
- 19 января 2025, 15:41
Лучше проверьте договор или обратитесь к юристу пусть почитает. Вполне возможно , что там есть и такой пункт. Ввели же они 30 процентную комиссию непонятно за что. Ничего не помешает сделать и ещё такой пункт
Курс валют в абанке
Нещодавно закрила рахунок в цьому банку: в цілом, не сподобався банк, а також в них дуже дивна політика по депозитам — це перший банк, де за поповнення депозиту Ви їм платите відсотки, а не вони Вам.
Сьогодні в Дію приходить повідомлення про запитання кредитного ліміту від А-Банку. Але картка же закрита і з застосунку мене викидало на авторизацію. Перехожу в застосунок, а там повідомлення що мені одобренний кредит.
Пишу в підтримку з цією проблемою, а мені дають стандарту відписку про те «як підвищити кредитний ліміт». Я їм ще раз уточнюю питання — вони мені знову відписку про те, що мають на це право. Мають право оформлювати на мене кредит без моєї згодити?
Перевіримо. Готуємо заяву в полцію на шахрайські дії, та скаргу в Нацбанк.
Додатково:
1. НІКОМУ не передавався пристрій, на якому встановленно додаток.
2. НІКОМУ не передавались данні для входу.
3. Рахунок закрила і після цього ніяк не взаємодіяла з банком з 9-го січня 2025 року.
В даній ситуації банком було відправлено інформацію про доступні для Вас суми, на які Ви могли б подати заявку на отримання кредиту в банку. Тобто дане повідомлення відправлене банком виступало пропозицією оформлення угоди і в жодному разі не вказує на оформлення кредиту.
Ми перепрошуємо за емоції, що могла викликати дана ситуація та будемо раді співпрацювати знов