Банк уже не первый раз блокирует мой аккаунт

Проблема решена
irint
Пополнила свой счет в банке со своего ФОП счета. Хотела оплатить покупку дисков для авто
В итоге банк ограничил мне счет, и я не могу заплатить
Раньше я уже предоставляла подтверждение доходов
Через приложение начала снова слать документы о доходах, дак приложение не хочет воспринимать пдф файлы из налоговой. Спросило меня, в чем моя деятельность, я не успела написать, как приложение уже закрыло диалог. И повторно этого не спрашивает.
Как предоставить разъяснения?
Сколько теперь времени займет разблокировка счета? Мне надо платить за диски
абанк

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. У зв'язку з цим Вас можуть попросити надати документи, які підтвердять джерело походження зарахованих коштів. У разі, якщо надані підтвердження не вказуватимуть Ваш офіційний дохід банк може повторно уточнити таку інформацію.

Банк розраховує суму ліміту динамічно та індивідуально для кожного клієнта, враховуючи як персональні дані клієнта, так і діяльність по рахунках. Згідно з постановою НБУ №110 банк використовуючи ризикоорієнтований підхід розраховує ліміт динамічно. Наразі Ваше питання було успішно опрацьованим нашими фахівцями, а обмеження були зняті.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Банк уже не первый раз блокирует мой аккаунт