Помилився банк, а кошти втратив я
- natashaGra
- 9 ноября 2024, 12:48
Ваш отзыв подтверждение того, что деньги они не могут возвращать по заявлением других клиентов. Откуда тогда такое количество отзывов о возвратах???
Як таке може бути. Було вказано що кошти йдуть на ФОП, а по факту виявилось на фіз особу (дякувати вашим співробітникам) Було вказано призначення платежу . Де ваш фін моніторін? Чи він тільки для обраних. Заява в поліцію написана. Але поліція сказала що це провина банка і фін моніторингу банку. Хай вирішує банк з клієнтом. Я вже надіслав листи до НБУ і ДБР. Цікаво що буде далі.
- Валерка Котовский
- 9 ноября 2024, 17:18
Как составить иск на банк через эл суд расписал у себя в блоге, ни у ДБР ни НБУ ни другие вымышленные структуры не имеют власти над банкирами, только суд.
Це ж на скільки потрібно бути тупим щоб не відрізнити рахунок 2620 Фіз особи від 2600 ФОП?
Це ж яку потрібно в неті шукати інформацію щоб не знайти цих азів ?
Курс валют в абанке
Ми вдячні за Ваш відгук та нам прикро, що сталась така ситуація. Ми завжди прагнемо допомогти і готові співпрацювати з правоохоронними органами задля повернення коштів, а також вживати відповідних заходів для уникнення подібних випадків у майбутньому.
Наразі банком проведене внутрішнє розслідування та були зафіксовані ваші зауваження щодо роботи нашого оператора для подальшого аналізу та вдосконалення сервісу. Також радимо звернутись до поліції для написання заяви. Як тільки правоохоронні органи нам відправить запит, ми передамо усі дані щодо шахрая, щоб спільно вирішити питання. Дякуємо за ваше терпіння!