Минфин - Курсы валют Украины

Помилився банк, а кошти втратив я

Bot ttt 9 ноября 2024, 11:27
Історія така. Мені ФОП надав рахунок на оплату ремонту. Я почав провіряти що це за ФОП і не знайшов інформацію. Після вирішив звернутися в підтримку, А банку щоб вони мене зорієнтували чи є в них такий Фоп. Консультант перевірила і написала що все ок. Можете робити оплату. Я зробив і Фоп пропав після сплати рахунку. Я почав виясняти як так. І другий консультант повідомив мене що попередній консультант помилилася і це рахунок фізичної особи. І вони нічого зробити не можуть. Я почав виясняти як міг представник банку помилитися і надати неправдиву інформацію із-за якої я втратив кошти. А відповідь банку мене шокувала. Вони зроблять догану працівнику а ви втратили кошти ми вам співчуваймо, до побачення Раді вас бачити як нашого клієнта.
абанк
Підтримка àбанку 9 ноября 2024, 13:09

Ми вдячні за Ваш відгук та нам прикро, що сталась така ситуація. Ми завжди прагнемо допомогти і готові співпрацювати з правоохоронними органами задля повернення коштів, а також вживати відповідних заходів для уникнення подібних випадків у майбутньому.

Наразі банком проведене внутрішнє розслідування та були зафіксовані ваші зауваження щодо роботи нашого оператора для подальшого аналізу та вдосконалення сервісу. Також радимо звернутись до поліції для написання заяви. Як тільки правоохоронні органи нам відправить запит, ми передамо усі дані щодо шахрая, щоб спільно вирішити питання. Дякуємо за ваше терпіння!

natashaGra
natashaGra
9 ноября 2024, 12:48
Ваш отзыв подтверждение того, что деньги они не могут возвращать по заявлением других клиентов. Откуда тогда такое количество отзывов о возвратах???
9 ноября 2024, 15:14
Як таке може бути. Було вказано що кошти йдуть на ФОП, а по факту виявилось на фіз особу (дякувати вашим співробітникам) Було вказано призначення платежу . Де ваш фін моніторін? Чи він тільки для обраних. Заява в поліцію написана. Але поліція сказала що це провина банка і фін моніторингу банку. Хай вирішує банк з клієнтом. Я вже надіслав листи до НБУ і ДБР. Цікаво що буде далі.
Валерка Котовский
Валерка Котовский
9 ноября 2024, 17:18
Как составить иск на банк через эл суд расписал у себя в блоге, ни у ДБР ни НБУ ни другие вымышленные структуры не имеют власти над банкирами, только суд.
9 ноября 2024, 19:17
Дякую. Завтра зроблю иск
Arrow186
Arrow186
9 ноября 2024, 20:24
Це ж на скільки потрібно бути тупим щоб не відрізнити рахунок 2620 Фіз особи від 2600 ФОП? Це ж яку потрібно в неті шукати інформацію щоб не знайти цих азів ?
10 ноября 2024, 10:16
Так в мене і з’явилися підозри. Тому я вирішив проконсультуватися з банком. А банк підтвердив що 2620 це ФОП. Які в мене повинні бути сумніви ? Якщо сам А-БАНК дав відповідь що це ФОП

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Помилився банк, а кошти втратив я