Заблокували рахунок ФОП
- 7 ноября 2024, 7:40
И снова такой случай. Уже ж были подобные отзывы. В совпадения в этом банке не очень верю. А вам лучше сразу обратиться к юристу и подать в суд
- Валерка Котовский
- 7 ноября 2024, 9:47
У себя в блоге я расписал как составить иск на банк через эл суд.
Так же советую прочитать статью в моём блоге о том как безопасно продать криптовалюту чтобы не отмыть деньги мошенникам, часто видел обьявления что торгуют с ФОП и берут комиссию с тех кто продаёт крипту хоть биржей это и запрещено.
- 7 ноября 2024, 14:55
Судея по скорости ответа на отзыв банку все равно, что о нем думают. Вряд-ли сейчас в банке проводится какая-то работа по решению вашей проблемы
Моє питання так і не вирішено. А це заготовлена відповідь банку, яка не відповідає на жоден пункт мого допису.
- 7 ноября 2024, 19:28
Без помощи юриста с этим банком не решить проблемы. Такая «изюминка» , очень существенная в сервисе. А шаблонов у них в чате и здесь полно. Только на шаблоны и хватило обучения сотрудников. Ребрендинг в пустую потраченные деньги при таком сервисе
Курс валют в абанке
-фізична особа має право звернутись до суду з позовом про захист її гідності та честі;
-фізична особа має право на недоторканність своєї ділової репутації;
-фізична особа може звернутись до Суду з позовом про захист своєї ділової репутації.
При переказі заарештованих коштів на реквізити в іншому Банку, Ви вказуєте кодифікатор, тим самим поширюєте обвинувачення, яке ґрунтується на ваших особистих внутрішніх правилах. Тим самим паплюжите мою ділову репутацію.
Надайте факти, які свідчать про те, що кошти на моєму рахунку вбачаються такими, що мають незаконне джерело походження чи легалізацію. Якщо АБанк не цінує своїх клієнтів, то дайте хоч нормально забрати мої кошти — не через договір розриву відносин (який Ви вимагаєте підписати у відділенні) — а через тимчасове розблокування мого рахунку для переказу коштів на рахунок в іншому банку (Ваші співробітники не знають Договору, який ваш банк підписує з клієнтами — п. 3.3.25.4 — цитую: «через віддалене зняття обмеження на строк до 2х годин для переказу суми залишку через додаток а-банк24) — Я маю право перевести мої кошти віддалено, через розблокування.
Для тих, хто читає цей відгук — ні в якому разі не рекомендую відкривати рахунок підприємця у АБанку, співробітники не розуміють різниці між рахунком фізичної особи та рахунком 2600 — рахунком підприємця. Банк не усвідомлює, що блокуванням рахунку підприємця він завдає шкоди вашому бізнесу. Якщо вас заблокували, ви залишитесь один на один зі своєю проблемою, а у відділені вам нічим не допоможуть.
Мені шкода, що в такий важкий час намагаючись працювати офіційно, сплачувати податки, я зіштовхнувся з необґрунтованими обвинувачуваннями зі сторони банку, та з небажанням допомогти мені у вирішенні мого питання. Я обрав цей банк через позитивні відгуки моїх знайомих та наявність відділення у моєму місті, зручність застосунку, мобільність. Але не склалося. Можливо написавши сюди, на мене хоч звернуть увагу.
Відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», банк зобов’язаний проводити аналіз фінансових операцій, що проводяться клієнтом.
Банком було ретельно проаналізовано усі надані до банку підтвердження. За результатами даного аналізу було прийняте рішення про завершення ділових відносин. Таке рішення банку є незмінним. На жаль, подальше обслуговування в такому випадку неможливе. Для перерахування залишку просимо надати запитувані документи.