Минфин - Курсы валют Украины

Відмовили в обслуговуванні

Artem1211 23 октября 2024, 22:39
Відмовили в обслуговуванні із-за того що на моно поскаржилась, подзвонив оператор сказав що треба надати щоб мене розблокували, я одразу все надіслав що було перечислено, але чомусь рішення прийняли що я хайрай …щоо чому так, чому банк не хочу розібратись і так далі …коли я готовий все надати, і є всі підтвердження що не було з мого боку шахрайства!!!
абанк
Підтримка àбанку 24 октября 2024, 9:49
Добрий день!

Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:
https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-261/?lang=uk. Таке рішення банку є незмінним

У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку. Наразі дане питання вже є вирішеним, для отримання залишків коштів Ви можете звернутись до відділення банку

natashaGra
natashaGra
24 октября 2024, 7:31
Стандарт обслуживания банка, верить не клиенту, а тому кто пожаловался. Ещё 30 процентов попробуют отнять, если была жалоба. Как такой банк до сих пор работает загадка
Artem1211
Artem1211
24 октября 2024, 9:51
Проблема не вирішена !
Валерка Котовский
Валерка Котовский
24 октября 2024, 14:37
Как продать криптовалюту и не отмыть деньги мошенникам я расписал у себя в блоге:

Так же если вы захотите разорвать договор с вас стянут 30% так что я советую составить иск на банк через электронный суд где вы потребуете поновытыся в банку разблокировать ваш счёт ну и видшкодуваты все издержки ваших средств. Как составить иск на банк расписал у себя в блоге.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Відмовили в обслуговуванні