Банк допоміг повернути вкрадені кошти
- natashaGra
- 15 сентября 2024, 16:28
Не верится, в отзывах ниже поддержка не поддерживает клиентов и ее практически нет. Даже apple отказался возвращать деньги, а этот банк взял и вернул. Сказка
- Дмитро Шульга
- 15 сентября 2024, 16:55
Ну не вірте якщо вам так хочеться) а «даже apple отказался». Ну так звісно, тому скаммери їх і юзають, тому що вони це все тихо підтримують
Банк не свої гроші вертає, а оскаржує операцію і змушує Apple повернути гроші.
- SergeyNina
- 17 сентября 2024, 0:33
Попался нормальный человек в банке что правильно оформил чарджбек. Еппл возвращает как и гугл и фейсбук если верно все оформить по возврату не пропустив строки незаполненными
Курс валют в абанке
Так сталося, що з цієї картки я ніколи раніше ніде не платив, це віртуальна картка і доступ був тільки в мене. Звісно, nic.ua і tranzzo мені розповідали, що це не вони профукали мої карткові дані та це не вони. Підтримка Apple теж відмовилась повертати кошти за фрауд операції.
Але ось АБанк допоміг дуже! За моїм бажанням та зверненням було сформовано 6 заявок на оскарження операцій через міжнародну платіжну систему. Через 1 місяць гроші повернули на картку в повному обсязі!!!
Підтримка АБанк була завжди на зв’язку та інформувала об апдейтах. Вирішити проблему вдалося їм навіть раніше, ніж очукувалось спочатку. Я дуже радий що вдалося повернути кошти та дуже дякую за це Абанку!