Блокування карти
- natashaGra
- 6 сентября 2024, 12:17
Ну если банк уже 11 000 блокирует, то дела у банка явно не очень. Если не разблокируют счёт обращайтесь к юристу и пишите в НБУ
- Валерка Котовский
- 6 сентября 2024, 14:01
Банк не имеет право разорвать договор если вы не нарушили закон или договор сгидно ст 1075 цку
А как составить иск на банк через электронный суд я расписал у себя в блоге.
Так же вы имеете право не предоставлять ни какую информацию банку если не было нарушены лимиты описанные в ст 20 закону пвкфт свыше 400 т грн в мес или за зарахування, если сумма меньше то банк обязан иметь обгрунтовану пидозру что вы или ваши получатели связаны с легализацией отмыванием или терроризмом и незамедлительно уведомить НБУ чтобы оно одобрило брокировку ваших средств до 7ми дней сгидно ст 23 закону пвкфт, у банка есть право до 2х раб дней удерживать средств при этом он ОБЯЗАН СООБЩИТЬ В НБУ если банк ничего не делал и никуда не сообщал банк нарушил уже закон.
А как составить иск на банк через электронный суд я расписал у себя в блоге.
- Недорого Отзывы
- 6 сентября 2024, 15:41
Ст. 15 после моно?
Курс валют в абанке
Рано вранці 04.09.2024р. мені прийшло повідомлення про розірвання договорів і блокування карток я відкрила мобільний застосунок і виявила лист з проханням в триденний строк (доречі, в листі не було вказано дату, щоб можна було відслідкувати трьохденний термін) надати пояснювальну інформацію, в інакшому разі доступ до коштів буде заблоковано.Я надала в банк інформацію, стосовно суми, яка надійшла на рахунок. Від банка прийшло повідомлення про отримання мого ліста і що банк надасть відповідь впродовж одного дня.
05.09.2024р вхід до мобільного застосунка, А банку було заблоковано.
Всі спроби додзвонитись в банк чи отримати будь яку інформацію через службу підтримки не дали результат.На всі запитання одна відповідь: заповніть форму на закриття рахунків і надайте реквізити для переводу коштів в інший банк.
Для уточнення деталей ми написали Вам в особисті повідомлення, але не отримали відповідь. Будь ласка, перевірте Ваші повідомлення і надайте відповідь.