Минфин - Курсы валют Украины

депозит

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
den2000 23 августа 2024, 17:34
Дружина вирішила покласти гроші на депозит, переказала першу суму на картку, заблокували на перевірку походження, хоча сума до 400 тис. Надали всі документи, було написано 24 години, потім після неодноразових звернень, прийшло повідомлення, що до ТИЖНЯ. Хоча по телефону попередньо говорили про швидку перевірку і т.д. Хто буде компенсувати кошти за користування грошима тиждень??? Не раджу цей шахрайський банк.
абанк
Підтримка àбанку 23 августа 2024, 19:19

Для уточнення деталей ми написали Вам в особисті повідомлення, але не отримали відповідь. Будь ласка, перевірте Ваші повідомлення і надайте відповідь.

den2000
den2000
23 августа 2024, 17:43
Валерка Котовский
Валерка Котовский
24 августа 2024, 7:48
Банк вообще не может блокировать без доказов порушення, ни какие проверки это всё чушь в законе их нет что мы можем заблокировать ваши средства для проверки, нет нет вы не нарушили закон мы просто эффект вахтёра и хотим всё знать :D
Как составить иск расписал у себя в блоге.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке