Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Ужасный банк

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
financict 3 августа 2023, 8:10
Абанк или отдельная группа его сотрудников — мошенники. Обманом хотят украсть 30% от остатка на моем заблокированном счете, а это более 30 000 грн. Шантажируют — не разблокирую мне счет, пока я им не переведу эту сумму, причем официальный запрос никакой не дают, а только перезванивают с незнакомого номера и устно сообщают, о каком-то пункте договора, которого нет на официальном сайте, но по которому я должен перечислить 30% с остатка для разблокировки. На горячей линии тоже официальных разъяснений не дают. Но 100 т грн на счету у меня уже несколько месяцев остаются заблокированными. Все скрины и записи могу предоставить.

Кто сталкивался с подобным беспределом, помогите подскажите, как решить эту ситуацию и забрать свою деньги?
Я уже в отчаянии, если здесь не помогут, буду писать в полицию и в Нацбанк, а также отзывы на других сайтах.
Абанк
Ответ банка
Підтримка Абанку 3 августа 2023, 13:06
Доброго дня! Нам шкода, що у Вас виникла така думка про наш Банк. При відкритті рахунку в Банку, в Анкеті-заяві про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг в А-Банку, Ви надаєте згоду на те, що ознайомлені та погоджуєтесь з Умовами та правилами Банку. У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта.
На жаль, від Вас не було отримано запитуваних документів, які б підтверджували зарахування по скарзі. За підсумком розгляду скарги, Банк може запропонувати Клієнту повернути кошти заявнику і також має право прийняти рішення про припинення ділових відносин з Клієнтом, згідно з Умовами та Правилами Банку, де у пункті 3.3.20. У разі припинення ділових відносин з ініціативи Банку, передбачена комісія за перерахування коштів у розмірі 30% від доступного залишку на балансі. Детальніше з Умовами Ви можете ознайомитись за цим посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-340/?lang=uk. Також на Ваше звернення наші Спеціалісти відправили Вам офіційну відповідь, де зазначені дані вимоги. Для вирішення Вашого питання, Вам необхідно прийняти дзвінок від наших Спеціалістів та узгодити питання зі скаргою. Просимо написати нам в особисті повідомлення, як тільки Вам буде зручно прийняти дзвінок. Далі наші Спеціалісти зв'яжуться з Вами для вирішення Вашого питання. З нашого боку зробимо все можливе, для скорішого вирішення Вашого питання.

Комментарии - 8

+
+42
Три літри
Три літри
3 августа 2023, 8:16
#
Цікаво яку саме пораду ви очікуєте почути? Якщо все написане правда то треба звертатись до поліції.
+
+8
financict
financict
3 августа 2023, 8:30
#
Так, приводом для блокування послужило надходження 9500грн мені на карту від невідомої особи, на що я відразу банку повідомив, що це помилковий платіж і я не проти його повернення відправнику
+
+39
financict
financict
3 августа 2023, 8:32
#
Але співробітники абанка заявили мені, що я крім повернення 9500 грн ще повинен заплатити банку 30% від залишку на моєму рахунку
+
+34
Три літри
Три літри
3 августа 2023, 8:41
#
Цю інформацію треба писати у відгуку, а не коментарях
+
+9
financict
financict
3 августа 2023, 13:20
#
Ви своєю відповіддю тільки підтверджуєте, що ваші дія явно носять риси шахрайських скинули посилання на шматок тексту на невідомому джерелі без вказівки номера та дати затвердження документа, без публікацій на офіційному сайті. шановні відвідувачі сайту підкажіть хоч хтось робив оплату 30% від залишку при розірванні ділових відносин із банку?
+
+1
Три літри
Три літри
3 августа 2023, 13:40
#
ваші дія явно носять риси шахрайських скинули посилання на шматок тексту на невідомому джерелі без вказівки номера та дати затвердження документа

взагалі то це сайт банка

якщо вам давали це посилання ви мали додати його у відгук
але ви не додали набрехавши що банк посилається на документ який відсутній на сайті банка
+
+14
Viki985
Viki985
3 августа 2023, 16:48
#
Який цікавий відгук. Автор, ви не самотні, але є АЛЕ. Теж мала справу з цим банком. Завдяки вашому відгуку, переконалася, що оце «збивання» грошей є схемою заробітку, вони самі й роблять ці перекази. Надто багато збігів.

Моя ситуація: баланс близько 100 тис., блокування, вимога пояснити конкретну суму. Я також пропонувала повернути гроші, якщо людина помилилася, з будь-ким може трапитися. Тижні листування, ніби «перевірки» і уточнення. Тижні ігнору.

Потім дзвінок. Суть розмови: закриваємо ваш рахунок. як бажаєте забрати залишок коштів — поверніть «підозрілий переказ» відправнику та сплатіть комісію. При цьому було названо пункт договору, якого НЕМАЄ в тексті на сайті. Договір на сайті переглядала після розмови. Вже не пам’ятаю який саме пункт, бо то було в березні.

В телефонній розмові я дала згоду на повернення.

Що цікаво, те саме АЛЕ, про яке я казала спочатку. Комісія скала 30% від суми повернення. Добре скрыншот зробила, а то й мене назвали би брехухою https://prnt.sc/SKmFO77mUhJA .

Апетити зростають? Мене ви «взули» на 7800 грн, мало? Хочете людину обдерти на 40 тисяч?

Дайте посилання на договір, на сайті де цей пункт є та дату редакції договору. Цікаво виходить. Знайшли здобич — цікавий залишок на балансі, самі зробили переказ, знаєте, що його ніяк не пояснять, забрали його назад та ще й грошей зверху.

Це дно!

Автор, навіть не знаю що вам порадити, ви також потрапили в пастку цих шахраїв. Тримайтеся.
+
+39
SergeyNina
SergeyNina
4 августа 2023, 0:58
#
Вам нужно писать жалобу в нбу. Любой может пополнить вашу карту на любую сумму, потом выходит такая ситуация что банк запрашивает объяснение что это. И все, вы теряете 30%
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Абанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.1 42.9
USD 39.3 39.9
Все курсы банка

Курс валют в Абанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.1 42.9
USD 39.3 39.9
Все курсы банка