Розрив ділових відносин
- natashaGra
- 23 июня 2023, 12:18
Банк очень запутано написал ответ, наверное такая цель и ставилась. Но чем больше таких отзывов , тем меньше клиентов хотят обслуживаться в банке. Наверное об этом думают в последнюю очередь
Банк так же ответит в суде вам) толоко ви еще потратите и деньги и время) банк не обязан объяснять причинили и алгоритмы принятия своих решений
- SergeyNina
- 23 июня 2023, 20:30
Любой клиент физик любого банка имеет лимит на колличество переводов на карты. Это от 50 до 200 в среднем в месяц. Если этот лимит превысить срабатывает автоблокировка. Это не зависит от типа карты какой бы элитной она не была.
Если просто собирал себе деньги на лечение или продавал свои вещи на Олх то блокировку снимут, если если это крипта, карта используется как карта для ведения бизнеса то увы такой результат.
Такие правила. Да, суд будет проигран
- KotletaDollarov
- 23 июня 2023, 21:01
Автор так и не написал чем занимался, видать предыдущие комментарии прямо в точку попали. Если крипта, то да к сожалению нею нужно только торговать только через кэш, иначе со временем в любом банке вас за двери выставят с ней
- natashaGra
- 25 июня 2023, 17:45
Банк переписал ответ, до этого он был другой
Курс валют в абанке
EUR | 43.1 | 44 |
Я є клієнтом банку більше 10 років. В мене завжди були хороші відносини з банком, я активно користувався послугами банку, і в мене гарна кредитна історія.
12 червня я вирішив оформити VIP картку platinum, зараз це World Elite. Проходить 10 днів, і приходить сповіщення у а24, що досягнуто ліміт поповнень. Я написав оператору і надав всю інформацію. Через 10 хвилин приходить сповіщення, що банк розриває зі мною відносини. Я ж намагався дізнатися, чому так сталося і виявилося, що жодного закону я не порушив, і банк не наполягає на тому, що я порушив законодавство. А причина в тому, що в мене «неприйнятно високий ризик». І це дуже дивно. Тобто 10 років все було добре, а зараз щось пішло не так.
Я не згоден з рішенням банку, і я налаштований йти до суду і відстоювати свої права. І в у суді хочу почути детальну позицію банку, чого в мене «неприйнятно високий ризик». Мені не буде шкода ні часу, ні фінансів. Я за справедливість, тому буду йти до кінця
Банк дотримується Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».
Надані Вами документи, що підтверджують характер зарахувань на карту, було проаналізовано банком та за результатами перевірки прийнято рішення про припинення ділових відносин з Вами та закриття поточних рахунків (згідно з частиною 1 ст. 15 зазначеного Закону України).
Раніше при здійсненні моніторингу, банком було відправлено лист з рекомендаціями щодо прибуткових операцій по картці, які проводяться Вами. Додатково щодо причин розірвання ділових відносин Банк направив Вам лист на електронну пошту.