Минфин - Курсы валют Украины

Обережно, шахрайський банк

Проблема решена
leandoer 17 февраля 2023, 15:53
17.02.2023 Моя мати переказала мені спочатку 9600 гривень, я за них закрив кредит у одній мфо, потім ще 9000, та у цей час картку чомусь заблокували, написав у підтримку, мені сказали, що зі мною зв‘яжуться, та потім ще й сказали, що відправник на мене поскаржився, що не підтверджував операцію! Тобто судячи з логіки Абанку, моя мати відправила при мені гроші на мою картку, та після цього поскаржилася їм на мене за 2 хвилини та попросила заблокувати мою картку, та ще раз відправила туди 9000? Не рекомендую цей банк в жодному разі, обходьте стороною цю шахрайську контору!
абанк
Підтримка àбанку 18 февраля 2023, 16:26
Доброго дня!
Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки, через те картка може бути тимчасово обмежена.
Наразі, Ваше питання знаходиться на контролі, як тільки у нас буде рішення, ми зв'яжемось з Вами.

17 февраля 2023, 17:04
Тільки що зателефонував співробітник Абанку, попросив скріншоти цих двух переказів, та переказ аж за ЛИПЕНЬ! Тобто співробітників взагалі не цікавить те, що вже 2023, та зв‘язок з людьми, з якими я робив транзакції в липні 2022, точно втрачений, та чомусь саме до отримання коштів сьогодні, їх це взагалі ніяк не турбувало, та я проводив купу операцій після того, тому не рекомендую.
17 февраля 2023, 18:52
Не рекомендуй проводити купу переказів — от так буде корисно читачам.
17 февраля 2023, 19:01
А навіщо мені тоді ця картка? Я її оформив, щоб вона лежала? Закон якийсь регулює, скільки я можу максимально робити переказів? Я скільки хочу робити переказів, стільки і роблю, в чому проблема?
17 февраля 2023, 19:26
А навіщо мені тоді ця картка?

Навіщо банківська картка? Щоб платити нею, хіба ні?
17 февраля 2023, 19:35
То може це вже моя особиста справа, що я роблю? У договорі з банком є пункт, що я не маю права отримувати гроші, тільки платити?
17 февраля 2023, 17:25
Також дуже не сподобалося відношення співробітника, який зателефонував — «Не обманюйте, вас заблоковано за операцію у липні», тобто я екстрасенс, і маю вгадувати, через яку операцію мене заблокували? Увесь цей час не блокували за ту операцію, операції з карткою проводилися, а тут раптом блокують картку одразу ж після надходжень, то я маю думати, що це через операцію за липень?
17 февраля 2023, 18:51
А в чому тут шахрайство якщо банк заблокував карту за підозрілі перекази та байки про маму?
17 февраля 2023, 19:06
Я так розумію ти той самий «оператор», ну напевно тому що переказ був оформлений з картки, власником якої є людина, з таким самим прізвищем як я? (прізвище дуже рідкісне, так що думка про те, що я обманув людину з однаковим прізвищем тупо не канає) Ці «підозрілі» перекази чим обґрунтовані? Я після цього «підозрілого» переказу корстувався карткою, як бачиш, більше, ніж пів року та й питань ніяких не було. Але й не спорю, суми були менші, а як прийшов платіж з більш менш крупною сумою, так одразу я шахрай з підозрілими переказами. Ти ситуацію цю хоч знаєш, що це для тебе байки? Для особливо «розумних», я можу хоч виписку надати своєї матері, де видно, що вона ці кошти відправляла саме мені
17 февраля 2023, 19:27
Ці «підозрілі» перекази чим обґрунтовані?

Ти що з твоїх же слів їх багато, вони на великі суми при тому що ти сам в боргах.

Ти ситуацію цю хоч знаєш

В тебе був шанс описати ситуацію у відгуку. Замість цього ти вигадав казку про маму що переказує тобі на картку гроші для того щоб ти потім погасив борг МФО. А потім через дві хвилини ще один переказ.

17 февраля 2023, 19:34
Яка різниця скільки їх? Тобто нікого пів року цей загадковий переказ нікого не турбував, а зараз підозріло? 3. Дійсно, казку, правда казка в тому, що я заплатив за МФО, та через дві хвилини потрібно було заплатити ще одно МФО, і за кожен платіж я вже надіслав докази. Просто казки, особливо те, що гроші надходили від людини з таким же прізвищем, я к у мене

SergeyNina
SergeyNina
17 февраля 2023, 21:43
Уважаемый автор. Попробуй у сотрудника, а банка точно выяснить что произошло. Два варианта. Первый. После второго перевода на 9000 твоей маме позвонил сотрудник, а банка или бот и нужно было подтвердить перевод денег, но или звонок не дошёл или что-то глюкнуло и так вышло. Второй вариант. Маловероятно что перевод сделанный более 120 дней назад можно написать жалобу и вас блокнуть вот так. Скорее всего у банка случился сбой и его починят
17 февраля 2023, 21:58
Мама при мне была в момент, когда переводила деньги, точно никто не звонил, я возможно погорячился и жестко все-таки написал о том, что они шахраї, просто была похожая история со спортбанком, где у очень многих была подобная ситуация, если абанк все-таки решит со мной вопрос этот и разблокирует средства, то конечно изменю отзыв, просто довольно неприятно, потому что деньги нужны были срочно
17 февраля 2023, 22:01
Просто тоже удивился, что после того самого подозрительного перевода аж за июль, заблокировали карту только сейчас, учитывая что я довольно часто пользовался абанком

Курс валют в абанке

EUR 43.1 44

Курс валют в абанке

EUR 43.1 44
Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Обережно, шахрайський банк