Минфин - Курсы валют Украины

Установить

$ під депозит

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
atineh13 6 февраля 2023, 17:42
По закінченю вкладу мав намір купити $ під депозит, натомість автоматично продлили без повідомлень (зазвичай принаймі усі 5років за 2−3дні до закінчення телефонував представник банку) звернувшись до відділення спочатку взагалі нехотіли розмовляти на цю тему, потім сказали що поспілкуються з головним і надуть відповідь до вечера…
Відповіді небуло до кінця наступного робочного дня (дзвінок з банку що вирішують)…
До кінця тижня відповіді ненедали … Звернувшись в банк завірили що подали заявку регіональному, і чекають на результат…
Через тиждень подзвонили і сказали що відхилили, тягнули час і складається враження що ніхто нічого робив…
Абанк
Ответ банка
Підтримка Абанку 7 февраля 2023, 9:27
Доброго дня! Щодо отримання вкладу та відмови від його продовження повідомляємо: вклад автоматично продовжується та встановлюється новий розмір процентної ставки за Депозитним договором, що відповідає розміру процентної ставки, що діє у Банку для таких депозитів на дату продовження.
Клієнт має право протягом 5 днів з моменту закінчення строку вкладу надати розпорядження про повернення коштів.
Відмовитись від продовження вкладу Клієнт може в АБанк24 або відділенні Банку, дана можливість відкривається заздалегідь. У нашому додатку або у версії АБанк24 для ПК, Клієнт має можливість провести виплату коштів за терміном отримання свого вкладу на картку у відповідній вкладу валюті.
Рекомендуємо отримати кошти відповідно до періоду отримання вкладу, якщо рішення не зміниться, у АБанк24 (дата отримання також відображена у додатку) на картку. Також, в разі бажання відмовитись від продовження депозиту на новий строк, радимо в додатку АБанк24, у веб-версії через ПК в розділі «Депозити» натиснути кнопку відмови від продовження.

Ми перевіримо Вашу скаргу на обслуговування та інформацію, яку Вам надавали у відділенні. По рішенню ми зв'яжемось з Вами. Сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю!

Комментарии - 8

+
0
Lolik1837
Lolik1837
6 февраля 2023, 18:13
#
«По закінченю вкладу мав намір купити $ під депозит, натомість автоматично продлили без повідомлень (зазвичай принаймі усі 5років за 2−3дні до закінчення телефонував представник банку)»

Вы конечно извините, но… попу после туалета вам тоже банк обязан напомнить вытереть?
А может можно как-то научиться самостоятельно о себе заботиться? Может можно просто на просто зайти в банковское приложение, проверить стоит ли в депозите «пролонгация» и убрать «галочку»?

Я проверил ради любопытства — времени занимает от силы секунд 15 все эти действия

Блин, вам лень (или вы сами забываете) уделить 15 секунд времени, что бы позаботиться о самом себе и о своих деньгах и у вас виноваты все вокруг, особенно банк, но только не вы!!!

Вот точно. С такой степени инфантильности и деградации, такие как вы вы скоро будут обвинять банки, что они не напомнили вам штаны перед походом в туалет снять, не позвонили, не прислали СМС по этому поводу, а вы из-за этого оконфузились
+
+4
atineh13
atineh13
7 февраля 2023, 0:04
#
Шановний давайте Ви небудете мені розповідати як і хто обслуговує ваш зад та його гігієну. Я заходив неодноразово (як Ви кажете заради цікавості) напротязі всього часу (14міс) даної функції небуло доступно, останього разу заходив місяць назад (щей обновлював додаток)…при розміщені депозиту 15міс тому, я відразу просив (як і в попередні рази) відмінити пролонгацію, на що менеджер сказав в данному договорі це неможливо, у вас буде 5днів після закінчення депозиту відмінити пролонгацію. Якщо б менеджер банку кожного разу не телефонував за 4−7днів попереджаючи та цікавитись що я планую надалі (про що свідчять дзвінки раз в рік в основному в один і тоже пеіод року так як завжди розміщав на 1р) звіснож цьогоб нетрапилось… А так як в мене розміщено 2 депо з різницею в місяць ±5днів тому і сталась плутанина… Доречі будучи в банку попросив відмінити пролонгацію наступного депо в них так як і вмене невийшло ні за 15сек ні за 2хв (термін був меньше 30днів до закінчення). Ні не всі вині в мене як Ви запевняєте… я не просив віддати мені а перевести в $ депо… Доречі в монобанк сумма по закінченю впала на рахунок і ніхто їх нетримав невипускаючи усілякими кнопочками, так як і впринципі у інших банках (тас, пумб, форварді, ідеї…навіть Укргазбанк телефонував завжди) там без питань відразу галочка без пролонгації) … А вам бажаю чистих та на правильному місці розміщених не тільки штанів, а й інших придметів гардеробу. Ваш комент був дуже змістовним…
+
0
Lolik1837
Lolik1837
7 февраля 2023, 11:25
#
«Шановний давайте Ви небудете мені розповідати як і хто обслуговує ваш зад та його гігієну.»

А давайте это именно ВЫ не будете рассказывать как обслуживать ваш зад и как вам банк регулярно должен звонить и предупреждать по этому поводу

Старая мудрость — никто не позаботится о тебе лучше чем ты сам.

Банк может позвонить, может не позвонить — у него нет пункта договора, в котором он прям обязан вам напоминать.

Самому, своими ручками и головой надо следить за своими делами, А не «прощелкать» и обвинять всех вокруг, но не единственного виновника — самого себя
+
+4
atineh13
atineh13
7 февраля 2023, 20:44
#
Доцільність ваших коментарів на данному сайті, як в бабців на лавочці…
+
0
Lolik1837
Lolik1837
7 февраля 2023, 20:53
#
Ваша доцільність у тому, що ви навіть не змогли самостійно зняти депозит)))
+
+4
atineh13
atineh13
8 февраля 2023, 1:10
#
А ваш який в тому смуток? Свою несимітницю йдіть на Фейсбук поширюйте…
P.s Тако пишите аби щось писати, зиску ніц.
+
0
Lolik1837
Lolik1837
8 февраля 2023, 8:36
#
«
А ваш який в тому смуток?»


А тут, если вы не заметили — публичный раздел . То есть каждый может выразить свое мнение о банке и каждый может это мнение прокомментировать.

И мне очень нравится читать отзыв если он толковый , по теме . с удачно приведенными примерами и ситуациями.

Но очень часто приходится читать отзывы глупых и недалеких авторов . Вот такой как ваш. Они сами «слепят» какую то глупость, потом обвиняют всех , особенно банк.
При этом надеются, что если они выложат свой отзыв с жалобой на банк, то это автоматически означает , что их мнение поддержат читатели , а банк быстро «переиграет» все по их желанию .

Вот вы один из таких типичных экземпляров .
+
+5
atineh13
atineh13
8 февраля 2023, 13:44
#
До чого? Які читачі?
Тут діляться досвідом, щоб застерегти інших від тих чи інших ситуацій… А Ви таке аби щось ляпнути тай ще непотемі, та проти всіх…
Мета була як дізнатись Чи дійсно відправлявся запит на переоформления, так як все відбулось словесно…
P.s, а ваш *** під будь який відгук став підійде бо непрощо, інформації та користі «0»
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Абанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 45 45.8
USD 41.1 41.7
Все курсы банка

Курс валют в Абанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 45 45.8
USD 41.1 41.7
Все курсы банка