Курс валют в абанке
Как потерять 100грн
Кошти вже повернуті на баланс картки. Оскільки операція була скасована сервісом, вона видалена з виписки в озвучений Вам термін співробітником — 13 днів.
Ви можете зараз переглянути у виписці за карткою, у вас буде лише одна успішна операція, після якої усі залишки відповідають поточному балансу.
Як скоро чекати, А Банк на першому місці в рейтингу і хто в цьому буде винен
А тепер, то це взагалі ЩОСЬ.
1. Черги — шалені. Здається всі бабулі на районі вважають за обов»язок йти саме до відділення А-Банку. Але персонал ТЕРПЕЛИВО «перемелює» всіх.
2. Світло, інтернет або просто зарядити телефон — у цьому відділенні ви знайдетете все.
Персонал на робочому місці з першої до останньої хвилини.
3. Взаємодія та допомога з продуктами — чотири співробітники відділення справжні профі, включно з касиром (Анастасія, якщо не помиляюся).
4. Про касирку окремо. Вона в «тємі» обох додатків А-Банку та MONO, настільки, що половина (переважна!) клієнтів (зі мною включно!) не в курсі деяких ньюансів користування ними (додатками) настільки як вона.
5. Порівняння з Універсал Банком (Раїси Окіпної) — там ЧОТИРИ каси і 25 людей у відділенні ОДНОЧАСНО (площа відділення ЗНАЧНО більша!) проти невеличкого, за площею, відділення А-Банку (Соборності) з однією касою і тими таки 25 людьми — результат ОДНАКОВИЙ.
Висновки …
Очень довольна помощью консультанта Нели
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Допога
Мошенники
Допога
Якісна підтримка
Дякуємо за відгук, завжди раді допомогти!
Є можливість замовляти кошти у валюті з власної картки
також подобається, що банк підтримує можливість отримання sepa платежів.
Дякуємо, що оцінили наш сервіс. 😉🍏
Вот ! Все-таки есть профессионалы своего дела!
Дякуємо за відгук. Будемо намагатися, щоб Ви і надалі отримували лише позитивні емоції від обслуговування та користування додатком.😊🍏
Подяка. Відділення м. Харків, вул. Евгена Котляра, буд. 12 (A244)
Дякуємо, що оцінили роботу наших Співробітників. 😉
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Отличная служба поддержки, хорошо бы если в каждом банке была такая.
Дякуємо, що Ви оцінили роботу наших Співробітників.😉🍏
Благодарность
Дякуємо, що оцінили роботу наших Співробітників. 😉🍏
Отличная работа
Профессинализм
Благодарю всех сотрудников банка, я не один год являюсь клиентом Вашего банка, сотрудников банка отличает высокий уровень обслуживания клиентов.
Ми раді, що Ви залишились задоволені роботою наших Співробітників. 🍏😉
Зручність
Гарний банк
Дякуємо, що Ви з нами та довіряєте нам свої кошти. 😉🍏
Велике спасіба А-Банку (: За його помощь,Очень Отзывчивые сотрудники.) !! Супер бистро допомагають тобі вирішити твої питання,🚀 А банк ви Самий хороший банк спасибі вам Огромное!!!
Вирішити питання заблокованою картко) За це спасибі вам ♥️🙃
Ми раді, що нам вдалося вирішити Ваше питання. 😊🍏
Дякую банку
Подяка
Дякуємо за відгук.
Завжди раді бачити Вас у наших відділеннях. 😊🍏
Подяка
Також дуже задоволений додатком, працює на ура! Оскільки в мене погана мережа вдома, онлайн платежі для мене були дуже довгим процесом. Та завдяки додатку АБанк24, я нарешті можу нормально підтверджувати платежі без пошуку мобільної мережі.