Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Абанка: Киев, переул. Музейный, 2

Адрес:
Киев, переул. Музейный, 2
Телефон:
7776
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-18:00, перерыв: 13:00-14:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
26 мая 2024, 11:17
Я зотела сделать перевод на сумму 2000грн банк ограничел карту для подтверждения пройти видео звонок ну думаю без проблем прошла поитогу уже неделю говоря нужно принять видео звонок я принемаю и толку ноль куча вопросов я отвечаю потом резко обравыется у них связь и все дозвонится нельзя и так уже неделю. Но тут сегодня ночью я все-таки прошла видео звонок пообщалась с представителем он пообещал снять ограничения через 2 минуты я обрадывалась, но рано… ЗАйдя в приложение были тех работы видемо по этой причине не смог снять ограничения, но утром в чате мне заявляют что были тех работы и нужно повторно проходить видео щвонок что за цырк сколько можно я не собираюсь уже который раз проходить видео звонок вы ночью обещали снять ограничения на каком основание я подтвердила свою личность вы до сиз пор ограничеваете доступ к моему счету?
Комментарии (2)
Ответ банка
Абанк
abank24
26 мая 2024, 12:45
Добрий день!

Розуміємо що додаткове підтвердження операції може спричинити деякі незручності. Ми завжди намагаємось зробити наш сервіс максимально камфорним та зручним для користування. У цьому випадку додаткове підтвердження створено лише для того, щоб зберегти Ваші кошти в безпеці, якщо Ваша картка або Ваш фінансовий номер телефону будуть втрачені (вкрадені). При дзвінку наш Співробітник переконається, що номер знаходиться у Вас та кошти використовує власник. У разі виявлення шахрайських дій у нас буде можливість зберегти суму на карті та не допустити шахрайства.

Вночі дійсно проводились регламенті роботи, які вплинули на можливість завершення процесу по підтвердженню операції. Ми щиро вибачаємося за всі незручності, які виникли у зв’язку з цим.

Наразі Ваше питання вирішене. Будемо раді співпрацювати надалі.
2
30 января 2024, 17:23
Мав рахунки в банку. В якийсь момент через вхідний переказ заблокували картки. Спілкувалися як з якимсь бандитом.
Дали годину на те, щоб перерахував кошти і «вирішили розірвати стосунки».
Ок, розірвати я не проти, але ставлення жахливе.
Перед тим замовляв доставку карток закордон, доставили 2 картки за 600 грн. Зараз ними користуватися не можу через рішення банка, просив повернути кошти, бо послуги мені вже не надають і цими картками користуватися не можу. Кошти не повернули.
Комментарии (2)
Ответ банка
Абанк
abank24
30 января 2024, 18:27
Добрий день!
Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки. Після закінчення перевірки, Банком було прийнято рішення про завершення ділових відносин з Вами, згідно Умов та правил, розділ 1 Загальне, п. 3. Права та обов'язки сторін, п.п. 3.3.25.3.
Щодо повернення коштів за доставку карток, закордон, така можливість відсутня, оскільки Ви користувались картками, з моменту доставки до прийнятого Банком рішення.
3
30 января 2024, 11:49
Не рекомендовано даний банк для співпраці, тиждень тому 24.01 я надіслала собі грошовий переказ з банку іншої країни. Сьогодні вже 30.01 грошей немає, і не бачать в банку. Це просто крадіжка, бо інакше я не знаю як це назвати. Банк відправник надає платіжний ордер, і каже що платіж надіслано в мій банк. Але в моєму, А банку його не бачать і кажуть немає. Прошу прийняти міри що до того що банк навмисно затримує гроші клієнта. Це якесь свавілля зараз в банківській сфері. І прошу нарешті віддайте мої гроші і зарахуйте на рахунок.
Комментарии (13)
Ответ банка
Абанк
abank24
30 января 2024, 15:31
Доброго дня!
Нам прикро, що Вам довелося зіткнутися з описаною ситуацією. В даному випадку, при відправці переказу було вказано некоректні реквізити, тому платіж дійсно не надійшов в Абанк, про що Вам було повідомлено нашим Співробітником, в телефонній розмові.
Намагаємось відшукати платіж без запитуваного протоколу МТ103, повідомимо про подальші дії, додатково.
3
18 мая 2023, 15:15
Цікавий банк, реєструєшся відкриєш карту лімітів не надають, а закриваєш то беруть відсилають в УБКІ що був кредит, ви там при сувоєму розумі?🤔 Відкривав два раза не давали ліміт, то я і закривав бо у мене є і пенсійна і зарплатна картки, а вони мені кредити малюють і кредитний рейтинг псують, ви напишіть зразу у нас дебетові картки і не компасуйте людям мізки, ні в одному банку такого не бачив, щоб так людям гадив👎
Не рекомендую, не хочуть вирішувати це питання, хоча в УБКІ мені сказали що це банк такі дані подає…
Комментарии (4)
Ответ банка
Абанк
abank24
18 мая 2023, 16:33
Доброго дня!
Дякуємо за прийнятий дзвінок.
Рішення щодо надання кредитного ліміту приймається індивідуально для кожного Клієнта, виходячи з багатьох факторів — це кредитне навантаження, кредитна історія, рівень доходу, наявність депозитних рахунків тощо. Ліміт постійно переглядається та може бути збільшений з часом, про що Вас буде повідомлено додатково.
Якщо у Вас відкрито кредитну картку, Банк передає інформацію, в УБКІ, про її наявність, навіть за відсутності кредитного ліміту.
Дякуємо за розуміння та сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами.

На странице собрана вся информация про отделение Абанка по адресу Киев, переул. Музейный, 2.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Абанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Абанка  расположенном по адресу Киев, переул. Музейный, 2- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.