Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Абанка: Хмельницкий, ул. Степана Бандеры, 2-1А

Адрес:
Хмельницкий, ул. Степана Бандеры, 2-1А
Телефон:
7776
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-18:00, перерыв: 13:00-14:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
2
6 февраля 2023, 17:42
По закінченю вкладу мав намір купити $ під депозит, натомість автоматично продлили без повідомлень (зазвичай принаймі усі 5років за 2−3дні до закінчення телефонував представник банку) звернувшись до відділення спочатку взагалі нехотіли розмовляти на цю тему, потім сказали що поспілкуються з головним і надуть відповідь до вечера…
Відповіді небуло до кінця наступного робочного дня (дзвінок з банку що вирішують)…
До кінця тижня відповіді ненедали … Звернувшись в банк завірили що подали заявку регіональному, і чекають на результат…
Через тиждень подзвонили і сказали що відхилили, тягнули час і складається враження що ніхто нічого робив…
Комментарии (8)
Ответ банка
Абанк
abank24
7 февраля 2023, 9:27
Доброго дня! Щодо отримання вкладу та відмови від його продовження повідомляємо: вклад автоматично продовжується та встановлюється новий розмір процентної ставки за Депозитним договором, що відповідає розміру процентної ставки, що діє у Банку для таких депозитів на дату продовження.
Клієнт має право протягом 5 днів з моменту закінчення строку вкладу надати розпорядження про повернення коштів.
Відмовитись від продовження вкладу Клієнт може в АБанк24 або відділенні Банку, дана можливість відкривається заздалегідь. У нашому додатку або у версії АБанк24 для ПК, Клієнт має можливість провести виплату коштів за терміном отримання свого вкладу на картку у відповідній вкладу валюті.
Рекомендуємо отримати кошти відповідно до періоду отримання вкладу, якщо рішення не зміниться, у АБанк24 (дата отримання також відображена у додатку) на картку. Також, в разі бажання відмовитись від продовження депозиту на новий строк, радимо в додатку АБанк24, у веб-версії через ПК в розділі «Депозити» натиснути кнопку відмови від продовження.

Ми перевіримо Вашу скаргу на обслуговування та інформацію, яку Вам надавали у відділенні. По рішенню ми зв'яжемось з Вами. Сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю!
5
19 декабря 2020, 2:06
В мене питання, ось скажіть мені, будь ласка, якщо ось клієнт звертається у відділення банку з довіренністю від натаріуса, яка видана від імені свого батька на сина і вказано таке речення: «Що можна знімати будь-які кошти в будь-яких банківських установах України» і через декілька днів отримую відмову від юрвідділу, мотивують, що не вказано акцент банк, то як діяти далі, а будь-яка банківська фінустанова не є А-банк, прошу ще раз розібратись і вирішити моє питання позитивно, в іншому різі нехай розбирає моє питання головний офіс Нац.банку.
Комментарии (1)
Ответ банка
Абанк
abank24
19 декабря 2020, 14:13
Доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук та прийнятий від нас дзвінок, ми зацікавленні допомогти Вам в вирішенні даного питання, ми розглянемо детально всю інформацію та зв'яжемось з Вами.
Главная / Банки Украины 🏦 / Абанк 💰 / Отделения и банкоматы Абанка в Хмельницком 🏦 / Отделение Абанк: ул. Степана Бандеры, 2-1А, Хмельницкий

На странице собрана вся информация про отделение Абанка по адресу Хмельницкий, ул. Степана Бандеры, 2-1А.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Абанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Абанка  расположенном по адресу Хмельницкий, ул. Степана Бандеры, 2-1А- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.