Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Абанка: Ивано-Франковск, пл. Рынок, 14

Адрес:
Ивано-Франковск, пл. Рынок, 14
Телефон:
7776
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-18:00, перерыв: 13:00-14:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
14 сентября 2023, 15:40
Минулого тижня звернувся на відділення із запитанням чи буде комісія якшо з валютної карти списувати валюту на криптобіржу через Apple Pay, на що отримав конкретну відповідь що не буде жодної комісії, в той де день здійснив оплату і знялась комісія 2% телефоную на гарячу лінію (всі записи дзвінків зробив, сьогодні надав поліції) в першій розмові дівчина сказала що виникла помилка вона залишає заяву і мені кошти повернуть, тогож дня ввечері після 21 00 мені телефонують з банку кажуть шо це не помилка, а квазі кеш операції і кошти не повернуть я залишив скаргу тому що працівник на відділенні надає інформацію що комісії немає, потім в розмові працівник також каже що помилка і когти повернуть і в наступній розмові зовсім інша інформація, через декілька днів 13 вересня мені сказали що вони провели розлідування і працівник такого не казав, хоча це обман, тому максимально не рекомендую цей банк хоча і користувався ним декілька років, але одразу закрив всі карти і залишив звернення в поліції, наразі очікую відповіді від них. Також дуже здивувало в порівнянні з іншими банками цей банк телефонує ваечері після 20:00, вони записують розмови хоча цього не повідомили мені (а це порушення вимог до взаємодії з клієнтом) і також здивувало що працівник ненадає зовсім ніякої інформації окрім імені в розмові (хоча в інших банках надають персональний індекс для ідентифікації як працівника банку)
Комментарии (3)
Ответ банка
Абанк
abank24
14 сентября 2023, 18:03
Добрий день!
Ми перевірили інформацію щодо описаної Вами ситуції.
Згідно тарифів картки «Жовта», комісія за операції з quasi-валютою складає: 1% по транзакціям в Україні, 2% по транзакціям за кордоном, дана інформація вказана на нашому офіційному сайті, за посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/media/uploads/Tarif/Zhovta_ua.pdf, а також в застосунку ABank24, у розділі «Тарифи».
Стосовно дзвінків після 20:00, оскільки Ви звернулись до Служби підтримки, після зазначено часу, у телефоній розмові наш Співробітник обіцяла Вам перетелефонувати, щодо Вашого питання.
Запис розмови, проводиться з ціллю оцінки якості обслуговування та використовуються лише для внутрішього аналізу.
З приводу інформації про табельний номер, згідно внутрішніх інструкцій, Співробітники надають його за вимогою.
Сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю з Вами.

На странице собрана вся информация про отделение Абанка по адресу Ивано-Франковск, пл. Рынок, 14.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Абанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Абанка  расположенном по адресу Ивано-Франковск, пл. Рынок, 14- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.