Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Абанка: Староконстантинов, ул. Острожского, 42 бокс 6

Адрес:
Хмельницкая область, Староконстантинов, ул. Острожского, 42 бокс 6
Телефон:
7776
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-18:00, перерыв: 13:00-14:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5 не засчитана
8 августа 2023, 9:37
Довго роздумувала чи писати відгук. Але вирішила таки написати. Я з АБанком з 2012 року. Це найкращий банк, де все оперативно і швидко. Банк нанотехнологій. Ні з одним оформленим мною продуктів не було ніяких проблем. А це були і кредити і депозити і квитки і перекази. Служба підтримки завжди оперативно всі питання вирішує. В додатку зручно оформляти всі продукти. Співробітники найкращі. Але я б рекомендувала банку уважніше вибирати партнерів. Це стосується оформлення полюсів ОСАГО. Оформлюється поліс за дві секунди і з цим проблем немає. Але …коли я випадково подряпала автівку колеги, там ціна питання була до 10 тис грн. Оформивши оперативно європротокол, і все що вимагає страхова компанія, за 3 дні був огляд експерта. Страхова компанія Кредо. Я зіткнулась з хамським відношенням зі сторони страхової. Номера вказані операторами не відповідають, оператори хамлять, повідомити нічого не хочуть і так далі. Виплата прийшла насилу рівно на 3 місяць. А з колегою зіпсувані відносини через це все. До чого то я? Так до того, що моєму знайомому на 6 день прийшла виплата по європротоколу у вигляді 42 тис. грн. Цивілку я в банку після того не продовжила. Я пішла в ту страхову, де була виплата оперативно для мого знайомого. Хоча з 2012 року всі продукти я оформляла тільки в Абанку. Мені було дуже шкода, що ось такі партнери псують репутацію такого класного банку.
Написать комментарий
Ответ банка
Абанк
abank24
8 августа 2023, 11:23
Доброго дня!
Раніше вже зв'язувались з Вами з приводу питання про страхову компанію.
Передали інформацію в страхову компанію для подальшого розгляду.
Дякуємо, що обираєте Абанк 🍏
Ответ администратора
Минфин
11 августа 2023, 16:30
Відгук не зарахований (на 10.08.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
3
20 марта 2023, 22:09
В даному відділенні жахливе ставлення кассира до клієнтів, на заданні питання завжди відповідь фирканями, дууууже довга обробка 1 клієнта, на взаємо розуміння не ідуть.
Написать комментарий
Ответ банка
Абанк
abank24
21 марта 2023, 12:27
Доброго дня!
Ми з великою повагою ставимося до наших Клієнтів, потенційних клієнтів та клієнтів інших банків, які приходять до нас для обслуговування. Ми перевірили Ваш сигнал за додатковими деталями, які обговорили з Вами в телефонному режимі.
Ви маєте змогу зняти кошти з рахунку в розмірі доступного залишку валюти в касі. На жаль, при зверненні до відділення не було в наявності потрібних для видачі коштів. Ми сподіваємося, що дана ситуація не вплине на нашу співпрацю і ми матимемо змогу задовольнити Вашу потребу.
5 не засчитана
7 августа 2022, 13:01
Вже не перший рік я в цьому банку.
Підтягнув всю сім'ю та ще пару друзів. Всім подобається банк.
Комісії на все (поповнення телефона, поповнення картки і т.д) 0% 👍
Після Privat та OschadBank цей банк здається самим вигідним в плані депозитів, комісій та ще в багато чому.
Однозначно 5/5 ⭐
Написать комментарий
Ответ банка
Абанк
abank24
7 августа 2022, 15:39
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку, нам дуже приємно, що Ви з нами! 🍏😊
4 не засчитана
11 апреля 2022, 13:09
Доброго дня, подала заявку на виплату 6500 в є підтримці.Але до сих пір не отримала, хочу дізнатись чому, якщо заявка пройшла.
Написать комментарий
Ответ банка
Абанк
abank24
11 апреля 2022, 13:42
Доброго дня! Звертаємо Вашу увагу, що наш Банк зараховує кошти моментально, як тільки отримує підтвердження з боку Держави.
5
7 сентября 2019, 9:48
Обслуживаюсь в этом банке продолжительное время, впечатления самые положительные, когда мне было трудно, Абанк всегда был рядом. Спасибо за то что вы есть.
Написать комментарий
Ответ банка
Абанк
abank24
9 сентября 2019, 12:27
Добрый день! Спасибо, за Вашу высокую оценку! Нам приятно, что Вы являетесь нашим клиентом.
5
10 декабря 2017, 18:05
Не один год брал в А-банке потребительские кредиты, никогда нареканий с моей стороны не возникало. Заплатил вовремя и нет проблем. Недавно понадобилась сумма, оформил золотую карту, деньги получил через 15 минут. Хочу выразить благодарность банку за предоставленную сумму. Закрыл долг через месяц, и банк доволен и я. Сняв наличку с карты, у вас впереди 55 дней без %. Исходите из своих сил и возможностей.
Комментарии (12)
Ответ банка
Абанк
11 декабря 2017, 9:54
Спасибо большое за обратную связь! Мы всегда рады помочь нашим дорогим клиентам в нужный момент. С уважением, команда А-банка!
Главная / Банки Украины 🏦 / Абанк 💰 / Отделения и банкоматы Абанка в Староконстантинове 🏦 / Отделение Абанк: ул. Острожского, 42 бокс 6, Староконстантинов

На странице собрана вся информация про отделение Абанка по адресу Староконстантинов, ул. Острожского, 42 бокс 6.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Абанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Абанка  расположенном по адресу Староконстантинов, ул. Острожского, 42 бокс 6- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.