Минфин - Курсы валют Украины

Установить
23634965

Realist Ukr

0 подписчиков0 подписок

Был на сайте 13 марта 2023 в 10:47

Мужской

На Минфине с 6 февраля 2017

Заблокировать

Записи

26

8 апреля 2020, 11:28

# НБУ сегодня выкупил на межбанке $142 миллиона
0

В наших реаліях курс напряму впливає на ціни. І ніхто не звертає увагу на те, що навіть більший курс вкладався в цінник. Тепер долар виріс з 25 на 27 і знову розпочалось цінове раллі. Атак і влізають в кишеню українця. Виробник свої заробітки врахував, а зп непроіндексована...ге всі ж експортери чи програмісти... дохід в гривнях.

+ 13

Офіційно згладжують різке коливання...підтримують експортера... а по факту знову влазять в кишені пересічного українця. Напевно взяли на озброєння тактику поперєдніків, коли всі витрати загнали в курс. Зп фантіками, зате бюджет наповнять.

Ну не зовсім так. Можливо курс міг би повернутися до 26 грн, але НБУ не допустить до такого, судячи з постійних викупів надлишку валюти. А якщо зважити на різкий ріст цін на продукти, який розпочався минулого тижня, то скоро народ взагалі скуповувати валюту не буде.

Ви маєте на увазі про кредит МВФ? Говорили аналітики, що або піднімати ціни на газ, або долар виросте… Долар виріс і росте, а ціни все одно піднімлять. Якось воно однобічно вийшло.

Я б сказав дивно що НБУ так пізно реагує. При долару 26 ситуація з цінами була критична. А що буде при долару 28,5 важко сказати. Народні маси не розуміють, доречі їм це і не потрібно, курсових ньюансів. Але ціни всі оцінять. Політичну складову при цьому ніхто не відміняв. Тому мені дивно що НБУ до цього часу не покарав гривнею спекулянтів… Дати скупитися їм дорогим доларом і скинути курс до 26… Хтось повіситься, хтось застрілиться, але більше заробляти на курсі не буде.

Проблему зі сміттям до Львова привів Порошенко. І тільки після того, як Садовий віддав фінансування порошенківському губернатору питання практично вирішилось. Полігон сміття в області не один, але вивозити не дозволяли (обласна влада). І до речі Львів попри це дуже чисте місто


Главная/

Realist Ukr