Finance.ua вирішив допомогти позичальникам і підготував рейтинг. До нього увійшли 43 мікрофінансові організації (МФО), чиї сайти знаходяться на перших 10 сторінках пошукової системи Google за запитом «онлайн-кредит на карту». На першому місці опинилася мікрофінансова організація Moneyveo, яка набрала 90 балів. Друге місце у MyWallet — 84,1 бал. Третє — Компаньйон Фінанс.

До кого НБУ прийде з перевіркою у 2019 році: список банків

Нацбанк вперше розмістив на офіційному сайті річний план інспекційних перевірок банків на 2019 рік. Відтепер регулятор щороку оприлюднюватиме цю інформацію.

Міжнародні резерви зросли до 20,7 мільярда

Міжнародні резерви зросли до 20,7 млрд доларів після надходження у четвер 349,3 млн євро кредиту Deutsche Bank під гарантію Світового банку (СБ).

Кабмін запровадив монетизацію пільг і субсидій

Кабмін 27 грудня схвалив постанову про надання житлових субсидій населенню у грошовій формі. Правила призначення допомоги у сплаті комунальних платежів залишаються незмінними. Змінюється лише алгоритм її виплати.

Депозити дорожчають. Банкам знов потрібна гривня

За останні 2 тижні середні ставки за річними депозитами у гривні виросли в кожному п'ятому банку-учаснику огляду. Більше за інших відзначився Форвард Банк, де дохідність зросла відразу на 2,5% річних.

10 найважливіших подій на фінансовому ринку у 2018 році

Призначення у Нацбанку та Мінфіні, кредит МВФта розміщення єврооблігацій, падіння і злети на банківському ринку — чого тільки не відбулося у фінансовому секторі за 2018 рік.