Відсутність в Україні фондового ринку — «плюс» для пенсійної реформи

З січня наступного року в Україні повинен бути запущений другий рівень пенсійного забезпечення — індивідуальні накопичувальні рахунки. Крім гарантованої мінімальної державної пенсії у кожного з нас з'явиться можливість в старості отримувати додаткові виплати зі зроблених накопичень.

Чому економіка України не конкурентоспроможна: 5 ключових проблем

Щоб поліпшити інвестиційний клімат в Україні, боротьби з корупцією та недоліками судової системи замало. Необхідно приділяти увагу модернізації виробництва та перелаштовуватися на випуск і експорт продукції з високою доданою вартістю.

Дефіцит держбюджету становить більше 7 мільярдів гривень

За даними казначейства, дефіцит державного бюджету України в січні-вересні 2018 року склав 7,3 млрд грн.

monobank готує нові «фішки» для клієнтів

У 2018 року мобільний monobank (Універсал банк) готує до запуску валютні депозити і валютні карти. Про це заявив один із засновників Дмитро Дубілет.

Вторинний ринок 3-кімнатних квартир: де найдорожчі метри

В лідерах столичних масивів з найдорожчими трикімнатними квартирами прогнозовано опинилися Липки, Печерськ та Оазис-Оболонь, а у кінці рейтингу – район Лівобережної. За неповні 10 місяців цього року вартість квартир на вторинному ринку в центрі Печерська виросла майже на 15%, в той час як на Лівобережній впала на 24%.

Активи банків збільшилися на 14 мільярдів гривень

Станом на 1 жовтня 2018 року активи банківської системи становили 1,355 трлн грн. За вересень активи додали 14,05 млрд грн або 1,05%.