Долар починає відступати. Прогноз курсу на готівковому ринку 14 — 16 жовтня.

Торгова нерухомість: поки в дефіциті

На ринку комерційної нерухомості за 8 місяців цього року ввели вексплуатацію всього 8 000 кв.м. На стадії будівництва зараззнаходиться близько 675 000 кв.м. Зараз у Києві будується 4 ТЦ біля станцій метро і ще 7 об'єктів близько кінцевих станцій швидкісного трамвая.

Bitcoin б'є рекорди: курс злетів до $5600

Згідно з даними coinmarketcap.com, вартість криптовалюти в ході торгів піднімалася до $5856,1. Що далі? 

Пенсійна реформа набрала чинності: деталі від Мінсоцполітики

З 11 жовтня в Україні діє пенсійна реформа, а з нею розпочато і так зване, осучаснення пенсій. Разом з набранням чинності документом, почалося і так зване осучаснення пенсій.

Деякі громадяни, які отримали суттєве підвищення пенсій не ймуть цьому віри та телефонують до відділень Пенсійного фонду України

НБУ пояснив різке зростання цін в Україні

Прискорення інфляції в Україні до 16,4% в річному вимірі було викликано нашаруванням одразу трьох чинників.

Данилюк і МВФ. Місія нездійсненна?

Гривня перестала відступати. Покупці ОВДП розбіглися. Міністр фінансів відправився до Вашингтона за черговим траншем Міжнародного валютного фонду. Підсумки тижня, що минає, в своєму блозі на НЧ підвів фахівець відділу продажів боргових цінних паперів Dragon Capital Сергій Фурса.

Криптовалюту — до кожної хати

Повальне захоплення українців криптовалюта нарешті помітили ізаконодавці. За останній тиждень у Верховній Раді з'явилосявідразу два законопроекти, які регулюють обіг криптовалюта внашій країні.

Найвигідніші депозити. Лідери змінюються

Банки знову знижують максимальні ставки за депозитними програмами. Раніше відсотки зрізали в основному «міцні середнячки», які й без того пропонували помірну дохідність. Тепер загальну тенденцію підхопили навіть лідери, які довгий час радували клієнтів найвищими ставками на ринку.

НБУ жорстко відреагував на випуск РФ купюри з українським Севастополем

Нацбанк України заборонив українським банкам здійснювати будь-які операції з банкнотами та монетами ЦБ Росії із зображенням пам’ятників археології та архітектури, розташованих на окупованих РФ адміністративно-територіальних одиницях України.