Заблокировали карту без всяких уведомлений

Денис2026-09-22 19:12:21
Открыл карту на которую один человек сбрасывал мне постепенно долг.Долг был давний еще 4 года назад.Человек сам предложил рассчитаться таким способом так как мы живем далеко друг От друга.И у него накапливается на нова пей средства От продаж.В итоге я по не много снимал и когда осталось еще треть суммы я увидел что карта заблокирована.Просят документы и объяснение.Прислал объяснение в письменной форме но как понял его никто и не читал.Написал им и началось все заново.Справки о доходах только не пойму зачем и за что, переписка про займ, пишу что это старый займ для друга и уже не то что переписки уже и телефона того нет.В итоге получил ответ.Ну буду продолжать бороться.Написал жалобу в НБУ.Буду ждать От туда ответа.Выхода нет.Нужно было снять сразу а не держать их на карте.И вообще лучше не нужно было связываться с этой конторой.Долг погашен а теперь нужно потерять 30%.Интересный банк, Будьте очень внимательны с Нова пей это самостоятельные аферисты по отжиманию ваших личных денег.
Вот итоговый ответ службы поддержки.
На жаль, у разі ненадання запитуваних документів буде прийнято рішення про припинення співпраці з вами.

У такому випадку фінансові послуги у відділеннях «Нової пошти» стануть недоступними, зокрема: оплата та отримання посилок, відправлення з післяплатою, оплата пакування, доставки та інші фінансові операції, що надаються компанією.

При закритті з ініціативи компанії діє комісія при перерахунку — 30% від залишку, але не менше ніж 1000 грн.
Вона прописана в тарифах і застосовується за переказ залишку коштів.
Тобто:
якщо на рахунку більше ніж 1000 грн — знімається 30% одразу під час переказу; якщо менше ніж 1000 грн — вся сума списується як комісія.

Процес закриття рахунку може тривати до 2 тижнів.

Комментарии к отзыву - 3

NovaPayNovaPay2026-09-23 16:27:18
Нам сумно, що у вас склалося таке враження 💔 Ми працюємо виключно в правовому полі. Ми виступаємо об'єктом первинного фінансового моніторингу. Для консультації напишіть в наш чат https://t.me/novapay_app_bot 💬 або зателефонуйте до нашої підтримки за номером 0800 400 320 📞
ДенисДенис2026-09-23 17:28:27
Я все вам написав.Головне правило це більш ніколи не користуватися вашими послугами.Попередження до нових клієнтів,читайте маленький шріфт,це не банківська установа,це самостійна шахрайська контора,в якої все чітко зроблено щоб ви були не праві.
NovaPayNovaPay2026-09-23 19:38:28
Розуміємо, що після такого досвіду у вас залишилися неприємні враження 💔 Нам шкода це чути, дякуємо, що поділилися своєю думкою. Ми поважаємо право кожного клієнта на власну оцінку сервісу та завжди дослухаємось до зворотного зв'язку, навіть якщо він критичний. Саме такі відгуки допомагають нам звертати увагу на те, що можна покращити. Якщо у вас колись виникне бажання повернутися до діалогу, ми завжди готові вислухати та надати роз'яснення 💜 📱 Чат у застосунку NovaPay через значок оператора на головному екрані 📲 https://t.me/novapay_app_bot 📞 0 800 30 79 79
Отзыв успешно отредактирован
Перейти на сайт