Повна шляпа
Цю «компанію» раджу оминати і не мати з ними справ.
Придбав поліс ОСЦПВ в місті Коломия на вулиці Симоненка 2,
01.07.2023 року,
Номер поліса АР 6891818, поліс виписали(!) тридцятим числом, тобто 30.06.23 року, мотивуючи тим, що з 01.07.23 зросли тарифи і нам «зробили» знижку.
В полісі страховий платіж вказаний 1265 гривень, з мене взяли 840, через термінал звичайно оплатити не можна, взяли готівкою, на моє прохання надати чек про сплату відповіли що у них такого немає(!!!)
Телефонував на гарячу лінію одразу, оскільки це була 15 година 01.07.2023(субота) оператор пообіцяв що зі мною зв'яжуться.
На 15 годину 3.07.2023 ніхто так і не пояснив мені чому не дають ні квитанції про сплату готівкою, а також чому відсутній бланк договору між клієнтом та страховою компанією!
Придбав поліс ОСЦПВ в місті Коломия на вулиці Симоненка 2,
01.07.2023 року,
3 июля 2023, 16:26
Добрий день.
Дякуємо вам за надану інформацію.
Запевняємо вас, що керівництвом компанії за фактами, викладеним вами, буде проведено відповідну перевірку та пояснювальну роботу серед співробітників, а всі винні понесуть належне дисциплінарне покарання.
Водночас маємо зауважити, що оформлений вами поліс є дійсним і відомості про нього вже відображаються на сайті МТСБУ.
Перепрошуємо за цю ситуацію. Сподіваємось, що цей прикрий випадок не позначиться на нашій подальшій спіпраці.
З повагою, СГ «ТАС»
Дякуємо вам за надану інформацію.
З повагою, СГ «ТАС»