Жах
На жаль зіткнувся з цією хваленою страховою, винуватець ДТП мав страховий поліс від цієї компанії, ДТП відбулось 7.11.2025 всі необхідні документи були надани, у встановленні законом строки, проведена незалежна експертна оцінка з залученням представника страхової компанії, який доречі не явився в день проведення експертизи, але пішли на зустріч і провели її повторно. Представники страхової компанії за цей час жодного разу з нами не звʼязалися. Тільки після нашого дзвінка, 15.01.2026!!! представнику страхової який по нашій справі не дав жодної відповіді а наполягал на письмовом зверненні, нам почали приходити смс та листи на пошту щоб ми підписали заяву на відмову від перерахування грошей на сто БЕЗ надання будь якої суми страхової виплати. Після подання письмової скарги до МТСБУ, Нац. Банку, та до страхової нам було надіслано листа що вони оцінили пошкодження автомобіля в суму 47000, не надав нам калькуляції як саме проводилось оцінка, хоча поведена незалежна експертиза вказала суму в 118000!!! Це ще не кінець по сумі ми будемо і на далі вимагати справедливого рішення юристів та адвокатів вистачає). А вам шановне панство не раджу мати справу з цією страховою компанією, яка намагається ухилятися від виконання своїх обовʼязків, юлити, та не виплачувати в повному обсязі збитки.