Найгірша страхова компанія
Поділюсь своїм печальним досвідом про компанію, яка виглядає так, що свідомо обрала шлях обману своїх клієнтів. Почнемо з того що мене обманули на офіційній гярячій лінії з тим Oо можна не заповнювати європротокол для компенсації збитків по КАСКО але пізніше мені відмовили в компенсації власне через те що небуло європротоколу. Тепер компані більш як тиждень ігнорує мою скаргу з цього проводу. Внизу надаю текст скарги.
«Доброго дня.
Маю дуже прикрий досвід співраці з вашою компанією. Про що збираюсь заявити тут і в негативних відгуках про вашу компанію всюди де тільки можливо.
Мав ДТП 10 серпня виною якої був мій сусід по паркомісцю. Деталі ДТП описані в прикріпленому поясненні. Сусід по пракоміцю погнув мені передні двері. Оскільки це було в неділю і ми обоє спішили то вирішили відкласти розбір до настпного дня. Наступного дня (11.08.2025) я зателефонував на гарячу лінію вашої компанії з питанням чи можна зареєструвати дану ДТП по моєму полісі КАСКО без складання європротоолу (це було моє основне питання до консультанта, думаю при нагоді ви можете знайти запис даного телефонного двінка) оскільки це потребує додаткового часу. Крнсультант гарячої лінії запевнив, що такому випадку європротокол не потрібен і відкрив мені доступ до чатбота щоб надати в ньому всю потрібну інформацію про ДТП. Зауважу, що як і сказав консультант європротокол не був обов»язковим для заповнення в чат боті. Заповнивши у встановлений 5-ти денний строк заявку в чат боті я очікував двінка від вашої компаніїї з подальшими діями. Мені передзвонили і направили на огляд пошкоджень автомобіля що я і зробив. І ось учора я отримав лист з відмовою компенсації по ремонту мого автомобіля. Вибачте але я сприймаю даний випадок як свідомий саботаж і обман зі сторони вашої компанії тому що я телефонував на гарячу лінію щоб визначитись чи оформляти ДТП по автоцивілці чи по КАСКО. Важаю за потрібне застерегти інших хто захоче мати справу з вашою компанією шляхом публікації максимально негативних відгуків про вашу компанію.
Гарного дня.
Олег"
Тому будьте обережні і краще зверніть увагу на інші страхові компанії які все ж такі виплачують гроші. Я принайні після 5 рорків з цими обманщиками так і зроблю.
«Доброго дня.
Гарного дня.