Висловлюю щиру вдячність вашій страховій компанії за професіоналізм та якісний сервіс.Отриманих коштів вистачає на усунення пошкоджень.Особливу подяку хочу висловити агенту Любові за вичерпну консультацію та допомогу у виборі оптимального рішення, а також спеціалісту Тетяні за оперативність та супровід мого звернення.
Завдяки таким співробітникам співпраця з вашою компанією залишає лише позитивні враження. Бажаю Вам успіхів та процвітання! Номер моєї справи 4.26.01057.Другий рік страхую автомобіль в Експрес Страхуванні, буду і надалі з ними співпрацювати.

21 мая 2026, 11:12
Добрий день!
Дуже дякуємо Вам за такий розгорнутий позитивний відгук та високу оцінку роботи нашої команди. Бажаємо Вам безпечного та комфортного кермування!
Ваша СК «Експрес Страхування»
Ваша СК «Експрес Страхування»