Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Непогано, але можна краще!

4/5
aleks8992022-11-22 16:51:18
Страховий випадок стався 1.09.22
Авто застраховане по каско.
При оформленні, а також на сайті, сказано, що виплата відбувається протягом 4-5 днів, з моменту отримання всіх документів.
Однак… в реальності, страхова має право розглядати справу протягом 20 робочих днів, тобто місяць. Рівно місяць і розглядали. Також СТО, має три дні на передачу документів до страхової, на третій день і передали.
Тобто, якщо є терміни, то все буде вирішуватись в останній день.
Також, СТО необхідний час після отримання коштів на закупку деталей, ремонт, це ще місяць.
В результаті, нескладний ремонт, очікування виплати, — все зайняло 2.5 місяці.

Що стосується виплати, її розміру — все ок, виплатили 100% вартості робіт без врахування зносу, одразу на СТО.
Arx
25 ноября 2022, 17:17
При пошкодженні авто встановлена необхідність заміни складових частин заднього бамперу. Відповідно до договору страхування «КАСКО Прямий захист», ремонт автомобіля передбачає використання альтернативних запчастин. При ремонті саме цього авто потрібно було провести заміну деталей, що мають структурну фактуру. Ці запчастини не підлягають ремонту і мінімальне пошкодження структури призводить до замін. Зараз, при несталому курсі валют та порушенні логістичних ланцюгів, іноді виникають ускладнення з перевіркою ціноутворення на деякі запчастини, що не поширюються через мережу офіційних представників, також це ускладнюється тим, що на ринку запчастин, що були у вжитку, майже неможливо знайти запчастини, що мають структурну фактуру, належної якості — не ушкоджені. Тож, перевірка ціноутворення з подальшим погодженням рахунку зайняла дещо більше часу. Ми дуже сподіваємося на Ваше розуміння.  З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»

Комментарии к отзыву - 4

СКСК2022-11-23 09:16:56
Вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок! Будемо дуже вдячні, якщо Ви залишите номер справи або договору для аналізу, адже ми працюємо над якістю та швидкістю сервісу задля наших клієнтів. Кожна справа унікальна і звісно строк врегулювання залежить від багатьох факторів (збір документів, наявність/строк постачання запасних частин, черга на СТО, наявність світла на СТО і тп.). З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
aleks899aleks8992022-11-23 16:49:37
Справа 1.003.22.0014112
СКСК2022-11-25 11:50:05
Вітаємо! Взяли в роботу, дякуємо за надану інформацію. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
СКСК2022-11-25 17:17:16
При пошкодженні авто встановлена необхідність заміни складових частин заднього бамперу. Відповідно до договору страхування "КАСКО Прямий захист", ремонт автомобіля передбачає використання альтернативних запчастин. При ремонті саме цього авто потрібно було провести заміну деталей, що мають структурну фактуру. Ці запчастини не підлягають ремонту і мінімальне пошкодження структури призводить до замін. Зараз, при несталому курсі валют та порушенні логістичних ланцюгів, іноді виникають ускладнення з перевіркою ціноутворення на деякі запчастини, що не поширюються через мережу офіційних представників, також це ускладнюється тим, що на ринку запчастин, що були у вжитку, майже неможливо знайти запчастини, що мають структурну фактуру, належної якості - не ушкоджені. Тож, перевірка ціноутворення з подальшим погодженням рахунку зайняла дещо більше часу. Ми дуже сподіваємося на Ваше розуміння.  З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
Отзыв успешно отредактирован