Розчарування року.

Максим2026-06-18 13:30:11
Хочу висловити своє обурення рівнем сервісу та підходом компанії до виконання своїх зобов'язань перед клієнтами.
Під час дії страхового полісу я звернувся за медичною допомогою, внаслідок чого мені були погоджені гастроскопія та повторна консультація гастроентеролога. Страховий випадок настав саме в період дії договору страхування, а погодження медичних послуг було надано компанією до закінчення строку дії поліса.
Скористатися послугами одразу я не зміг виключно з медичних причин. Лікуючий лікар прямо вказав на необхідність відкласти обстеження через сильне запалення горла. Ця інформація була доведена до відома страхової компанії, а її представник телефоном підтвердив можливість пройти погоджені обстеження пізніше.
Після завершення строку дії поліса мені повідомили, що скористатися раніше погодженими послугами неможливо, оскільки договір уже не діє. Вважаю таку позицію непрофесійною та такою, що суперечить здоровому глузду. Адже страховий випадок був зареєстрований і погоджений у період чинності договору, а перенесення медичних послуг відбулося не з моєї ініціативи чи через мою бездіяльність, а за медичними показаннями.

Вважаю такий підхід недобросовісним по відношенню до клієнта та таким, що підриває довіру до страхової компанії. Якщо компанія надає гарантії під час дії договору, клієнт має право розраховувати на їх виконання, особливо коли перенесення обстеження відбулося з незалежних від нього причин і було погоджене представниками страховика.
На сьогодні мій досвід співпраці з компанією залишив вкрай негативне враження через формальний підхід, відсутність клієнтоорієнтованості та небажання виконувати раніше надані гарантії.
Арсенал Страхование
18 июня 2026, 14:28
Доброго дня!
Дякуємо за детальний зворотний зв'язок. Нам прикро, що у вас склалося негативне враження про роботу нашої компанії, адже забезпечення якісного медичного асистансу та підтримка клієнтів у період лікування є нашими головними пріоритетами.
Ситуації, коли медичні обстеження переносяться за рекомендацією лікаря через об'єктивні протипоказання (як-от запальний процес), дійсно потребують індивідуального розгляду. Ми розуміємо ваше обурення, адже ви розраховували на допомогу у розв'язанні проблеми зі здоров'ям, яка виникла в період дії поліса.
З юридичної та технічної точок зору, після завершення строку дії договору страхування компанія втрачає правові підстави для фінансування та гарантування послуг, оскільки страхова відповідальність припиняється. Проте, якщо ваш страховий поліс був продовжений на новий термін у нашій компанії, ми готові оперативно переглянути поточне рішення та розглянути варіанти покриття раніше погоджених обстежень у межах нової програми страхування.
Також для нас вкрай важливо перевірити інформацію щодо вашої попередньої консультації з координатором та надання усного підтвердження про можливість перенесення дат обстеження. Якщо з боку компанії дійсно було надано таку обіцянку, ми обов'язково знайдемо компромісний та лояльний вихід із цієї ситуації.
Будь ласка, вкажіть номер вашого страхового договору (як минулого, так і актуального, якщо договір було пролонговано) або ПІБ та контактний номер телефону. Ви можете надіслати ці дані нам в особисті повідомлення на цьому порталі або на електронну адресу нашої сервісної служби: doctor@arsenal-assistans.com із поміткою «Відгук на Мінфін».
Ми обов'язково прослухаємо аудіозаписи розмов з асистансом, детально вивчимо статус договору і повернемося до вас із предметним рішенням.
З повагою,
Команда клієнтського сервісу СК «Арсенал Страхування»

Комментарии к отзыву - 1

МаксимМаксим2026-06-18 14:37:08
Відправив на пошту, вказану у вашій відповіді.
Отзыв успешно отредактирован