Минфин - Курсы валют Украины

Конфіденційність даних хромає

Kiro4ka2024-10-31 08:56:03
Страхую в арсеналі с своє авто третій рік і вирішила застрахувати авто мами. Тут почався цирк. Я запитала по телефону в Києві свого менеджера чи можна ще один договір зробити в місті Хмельницький: каже так, але тільки онлайн і коли я запитала чи можна заключити договір приїхавши в офіс як я робила коли страхувала свій автомобіль і мені відповіли що це не можливо і тільки онлайн всі зараз роблять. В автомобільному салоні в Хмельницькому сказали що договір можливо підписати фізично і сам менеджер з Арсенала в місті Хмельницький приїде в автосалон. Тоді я подзвонила в Київ і кажу своєму менеджеру що мені її онлайн послуги не потрібні так як в Хмельницьку можливий варіант який вона казала що не можливо, а мені відповіли інше. Менеджер з Києва мене довго вмовляла різними способами страхувати через неї, але я відмовилась і домовились на наступний день страхувати авто у місті Хмельницькому з хмельницьким директором філії Арсенал. Ввечері перед договором мені звонять з Арсеналу і кажуть що менеджер з Києва подзвонила особисто ( її впізнати легко бо тільки вона там говорить на російській ) в Хмельницький почала кричати що я її клієнт і щоб їй віддали договір моєї мами. Я подзвонила на гарячу лінію і ще раз відмовилась від цього менеджера з Києва. Але в кінці кінців за моєю спиною їй віддали договір страхування моєї мами, я це дізналась коли підписала договір ( там було дуже багато помилок, так як я особисто їй дані мами не передавала, вона їх витрусила з інших працівників і два рази переробляли договір). В Хмельницьку вибачились за те що дали дані цій жінці з Києва, але суті це не міняє. Виходить якщо завтра куплю машину папі і захочу другого менеджера не маю можливості так як ця менеджер подзвонить будь-куди і вибʼє погорозами що я її клієнт данні мого батька і скаже що це керівництво їй сказало так діяти ( так вона відповіла коли я скандалила за те що вона вкрала особисті данні моєї мами )
Я пожалілась на гарячу лінію і зі пізі і мені передзвонив Директор Арсенала, я йому розповіла цю історію і те що якась істеричка менеджер якій відмовили позволила в Хмельницький і забрала данні моєї мами. Я переживаю за таке відношення до особистої інформації клієнтів що інформація гуляє бо хтось з менеджерів звонить її вибиває з третіх осіб. Виходить менеджер готовий на все щоб перетягнути на себе договір який з ним не хотіли заключати через погане пояснення пакетів послуг.
Директор мене уважно вислухав, пообіцяв розібратись і дати відповідь. Але вже довго чекаю і ніякої відповіді немає.
Фсі фото переписок з менеджером яка не законно вибила з третіх осіб данні моєї мами і скарги на гарячу лінію є

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован