Ви зрозумієте хто це!! Схаменіться.
Взяла кредит для себе та мами по 3000. Довго платили проценти бо все зразу не вийшло повернути і тут трохи невчасно заплатили, а вони насчитали бешені проценти. Короче чекали, що спишуть тих сумашедших 9000, що кожній нам нарахували. Думали що якась помилка, а не тут то було. Мамі і батьку на роботу звонили на що вони не мають право ми на це згоду не давали. Я без роботи і маму тоже звільнили. Їм того мало було, пришло нам рішення з Печерського суда, хоча я проживаю в Луцьку дуже хитро продумано. А через неділю з виконавчої кум звонив уже за це рішення. Короче кум мені то допоміг десь там приложив бумагою. Здавалось все! Місяць проходить, мого кума за бездіяльність і халатне відношення догану дали, що там конкретно сталось я не розумію но він казав що тиснуть з Києва. В мене одне питання невже там все так схвачено Печерські суди ж всі продажні!!! Не дарма там всі важливі справи проходять. Повернути їм прийшлось по 16782 з мене і мами, з кумом негарно вишло хоча якби не він то хто зна що було б. Люди в мене ще з мамою по 3 кредита в цих канторах осталось за кордон ще не пускають чекаю на рішення суду щоб дозволили хоч копійку заробити. Мені дали ссилку на суд court.gov.ua/fair/ там зараз постійно дивлюсь чи я свічусь з мамою і канторку тоже можна пошукати любу. Ми не винні держава довела до такого стану.
P.S. Як то кажуть люди краще пишіть, що сталось негативного бо позитив нас пробуджує до не дуже розумних речей.

3 апреля 2018, 19:14
Доброго дня, Світлано.
При нарахуванні відсотків та штрафних санкцій ми керуємось кредитним договором, з яким ви ознайомились та на який погодились, підписавши його онлайн-підписом на нашому сайті. У цьому документі докладно описано всі умови співробітництва, включаючи процентні ставки – дивно, що вони стали для вас несподіванкою.
Згідно з чинним законодавством, компанія-кредитор дійсно має право подати позов до суду у разі повної або часткової несплати кредиту. Закон не визначає мінімальної суми заборгованості, яка може стати приводом для звернення. Крім того, саме боржник буде зобов'язаний покрити судовий збір, сплачений кредитором (мінімальна сума – один прожитковий мінімум, який зараз становить 1762 грн).
У разі фінансових труднощів ми завжди радимо звертатись до контакт-центру Moneyveo за телефоном 0-800-219393 або електронною адресою support@moneyveo.ua. Наші спеціалісти повідомлять точну суму боргу та запропонують варіанти врегулювання.
З повагою,
Moneyveo.UA