Гроші дійсно перевели швидко
Єдине, що засмутило – хотіли більшу суму, але як новому клієнту дали обмеження. Але зрозуміло, треба спочатку показати себе. Зате гроші дійсно перевели швидко, і без зайвих нервів.
28 апреля 2025, 14:55
Відгук не зарахований (на 28.04.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.

26 августа 2025, 15:32
Шановна Марина, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом та скористалися нашими послугами. 🌟
Раді чути, що оформлення позики пройшло швидко та без зайвих турбот, а кошти надійшли на карту оперативно. Ми розуміємо, що обмеження для нових клієнтів може засмучувати, але такі правила допомагають забезпечити безпечний і прозорий сервіс для всіх.
Ми завжди прагнемо робити умови комфортними та вигідними, і будемо раді допомогти вам у майбутньому! 🥰