Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Не йдуть йдуть на лояльны умови погашення,хамлять!

1/5
vilaaa2024-06-29 14:41:35
Доброго дня. Виникла не приємна ситуація, чоловік взяв кредит, рідні про цей кредит тільки дізналися! Була пролонгація 6000 гривень по кредиту, клієнт хотів вирішити питання, але не пропонували лояльні умови. Зараз рідні також хочуть вирішити питання, а компанія уперлась рогом, і не йде на поступки зовсім! Не чує клієнта, не говорить з рідними, не відповідають на листи! Жахлива компанія, не чує зовсім нікого!!!
CreditKasa
30 июня 2024, 8:15
Доброго дня. Нагадуємо, що наша компанія працює в правовому полі та е порушує прав споживачів.
Прохання, аби клієнт нашої компанії сам написав нам в чати на офіційних сайтах компанії для біль детальної перевірки. Додатково можливо написати в приватні повідобслення на офіційній сторінці Facebook https://www.facebook.com/CreditKasa.Ua. Ми передамо його запит в Службу якості

Комментарии к отзыву - 1

vilaaavilaaa2024-06-29 15:23:41
Не вже немає лояльних умов для вирішення питання?!! У всіх компаніях є , а Ви що "особливі"??!!!Чому ніхто не відповідає на електронні листи?! Чому немає лояльних умов!? Тим паче, Ви розумієте, що клієнт не буде вирішувати питання, а будуть вирішувати рідні?!! А Ваші співробітники тільки хамлять і не дають ніякої інформації!!
Отзыв успешно отредактирован
Получить кредит