Минфин - Курсы валют Украины

Видають позики набагато більші ніж потрібно, а потім грабують на комісії!!!

Микола2024-08-16 19:27:46
Прошу до уваги всих хто користується або планує користуватися цим мфо. В цілому все ок, звичайне мфо, от тільки проблеми починаються на етапі заявки на кредит. Наприклад сьогодні я хотів отримати 1500 грн, і сайт «люб'язно» вирішив підвищити заявку до 19500 грн. Звісно там є внизу кнопка змінити сумму, та вказати таку яку хотів спочатку знову, але навіщо це все, коли людина спішить кудись, і може випадково не помітити цього, і взяти в 10 раз більше ніж потрібно, як я наприклад, чому не можна зробити по людські процесс подачі заявки? І на цьому проблеми не закінчуються, я побачив що на карту впало 19500 замість 1500, і відразу закинув зайву сумму назад (тобто оплатив частково позику), тільки проблема В ТОМУ що коміссія за такий платіж сягала майже 500 гривень. Тобто я просто на рівному місці втратив 500 гривень, через не людське відношення цієї мфо. В інших мфо такого не має (принаймні ні разу не бачив такого), тільки тут такий треш.
Credit7
5 сентября 2024, 15:34
Добрий день, Миколо. При оформленні кредиту, система показує доступну погоджену суму кредиту, а Ви самостіно можете обрати потрібну саме Вам. На карту перераховується обрана Вами сума. Щоб ми могли розібратись в ситуації та допомогти Вам, напишіть будь ласка нам на info@credit7.ua, вкажіть номер договору і ми обов'язково зробимо все можливе, щоб Вам допомогти і Ваша думка про нас змінилась.
З повагою, команда Credit7

Комментарии к отзыву - 1

Valeriy2222Valeriy22222024-08-16 19:59:54
Та они вообще *** редкостные!!!
Отзыв успешно отредактирован
Получить кредит