Минфин - Курсы валют Украины

Запропонували оплату частинами, але не дали

Три літри 27 декабря 2024, 22:46
Зазвичай не ставлю оцінку 1. Мені здаєтся що відверті косяки це максимум 2. Але БВР мене переконав що буває гірше. Це при тому що питання як то кажуть не вартує виєденого яйця.

Вже пару тижнів Банк Власний Рахунок рекламує акцію безкомісійної оплати частинами.

Сьогодні банк вчергове нагадав про акцію і я вирішив подивитись як це працює в цьому банку. Вибрав з переліку витрат одну на суму трохи більше 1200₴, мав погасити її трьома платежами на 433₴. Ну дуже смішна сума. Але банк раптом вирішив що ця сума дуже ймовірно не буде повернута і відмовив мені в оформленні оплат частинами. Тобто банк спочатку надіслав пропозицію, а потім її скасував.

По-перше.
Я розумію що банки часто не прораховують наперед чи треба кредитувати конкретного клієнта і розсилають пропозиції кредитів всім підряд. А вже коли клієнт прийде до відділення то тільки тоді починаєтся перевірка. Але ж БВР цілком віртуальний необанк, немає цього кроку «клієнт має прийти у відділення». То нащо розсилати пропозиції як вони дуже легко можуть бути прийняті щоб потім робити реальну перевірку і відмовляти? Це дуже великий негадивний досвід для багатьох клієнтів. Але це все ж справа банку.

По-друге.
Ви реально вважаєте що я не поверну 433 гривні? Реально? Та йдіть ви в дупу!
Полезный комментарий
Три літри 30 декабря 2024, 17:09
Ти просто ненадійний клієнт, навіть для такого невідомого і маленького, відносно топ 10, банку.

І тому банки з топ10 дають мені до 100000₴ кредліміту, так-так. Бо надійним дають міліон, як от тобі.

Я_ __
Я_ __
30 декабря 2024, 14:58

«Ви реально вважаєте що я не поверну 433 гривні?»

Твій максимум виходить 432 грн:)
Три літри
Три літри