Неправомірні списання з рахунку ! Порушення законодавства в час війни ! ***

Nazarii Znak 5 ноября 2025, 18:01
Добрий день! Звертаюся до Вас за допомогою у повернення неправомірних списань з боку банку з мого рахунку фізичної особи за вересень та жовтень 2025 року. Банк дозволив собі списання коштів з рахунків (що є неприпустимим у часі війни) за перевещення кредитного ліміту у сумі 214.24 грн у жовтні, та 168.0 грн у вересні 2025 року. Написавши у групу чат-підтримки банку вперше, працівник признався, що ці кошти були списано банком як такий «вимушений хід «, щоб клієнти краще оплачували кредити вчасно. Банк не міг надіслати мені умову у договорі під цім пунктом, що списуються якісь кошти за перевищення кредитних коштів. Хочу підкреслити, що по умові по кредитній карті і всі нараховані від цього відсотки — це і дохід банку від надання послуг. А будь — які інші списання — є неприпустимими і є таким, що порушують законодавство. Щоб уникнкти відповідальності, банк прийняв рішення повернули мені 168.0 грн на рахунок за вереснь, вибачившись за ці списання. ПРОТЕ, зробив це знову на початку листопада … І цього я їм не подарую …
Я маю намір подати скаргу до Національного банку України щодо службового розслідуаання щодо цих коштів та суду. Я кожного місяця пересилаю велику суму донатів для підтримки ЗСУ на Покровському напрямку через волоньерів … У мене в родині загинув Герой України біля Бахмута … У мене немає зайвих грошей — для оплати вигаданих комісій банку.
Сьогодні звернувся до благодійних організацій та бізнесу. Вони уважно стежать за розвитком цієї ситуації. Бізнес планує зробити відтік капіталу від цієї фінансової установи, а благодійні орнанізації — змінити банк для отримання донатів.
Чекаю на вирішення цієї ситуації. Повернення коштів, що списалися. Чекаю на відповідь з Монобанк та від Націального банку України.

Главная / Банки Украины 🏦 / Универсал Банк 💰 / Отзывы о Универсал Банке 📝 / Неправомірні списання з рахунку ! Порушення законодавства в час війни ! ***