Я вподобав цей банк з першого візиту.
Афигеная новость, мне что ехать в Киев ради посещения отделения банка который массово позакрывал свои отделения в Украине?
Кококо я несколько таких банков несколько могу перечислить, где стоят диваны и не пахнет парфюмом и с сетью отделений куда побольше чем универсал
а вот где пюрешкой пахло — идея банк, восток
а вот где пюрешкой пахло — идея банк, восток
- SergeyNina
- 3 мая 2023, 0:18
Отличный отзыв. Но у банка осталось очень мало отделений и практически во всех областях их нет вообще. Да, в Киеве повезло, но что делать Харьковчанам или другим бывшим клиентам банка
- Zedantone1
- 4 мая 2023, 22:21
Привіт! Я дякую, що ви звернули увагу на мій відгук… Я старався дуже — слова підбирав потрібні — щоби вийшло все так як я свій візит планував — а вийшло краще і візит і відгук, боявся що дурниць понавигадую — але — це правдивий відгук. Хочете вірте, а не хочете то не вірте. Я — чесний. Всім — успіхів!
Головне — в мене є бажання стати одним із клієнтів цього прекрасного банка. Порада відвідувачам, будьте ласкаві — йдучи до таких установ, беріть з собою гарний настрій, тримайтесь відповідно, вдягайтесь належно та поводьтесь так щоб іншим не спричиняти клопоту — стресу, поважайте працю банкірів адже вони — теж люди такі як і всі ми, вони бережуть наші кошти, цінності, надають прекрасні банківські послуги, продукти, працюють в цілому над покращенням фінансової ситуації. Особисті респект і пошана керуючому відділенням — у Вас чудовий колектив! Сердечна подяка Вам за Вашу працю.