Депозит та картка «Платинум»
Представнику банку
Дякую за пораду щодо монобанку, але я ним користуюсь вже півтора року. Ось мій відгук по цьому продукту: https://minfin.com.ua/company/monobank/review/123595/
- FairyPrince
- 4 января 2020, 14:28
На карті показує що є відділення monobank | Universal Bank на вул. Сихівській 28, може недавно відкрились?
Підкажіть, щодо інтернет-банкінгу, чи є там можливість відкривати/поповняти свій депозит з картки, щоб не бігати у відділення?
Також читав ваш відгук щодо монобанку, вони полюбляють блокувати надходження на карту і вимагати якісь документи, навіть при сумах менших 150к грн. З Універсалом теж така ж історія ?
Дякую!
Дякую!
На Сихівській 28 — піду, перевірю на днях. На Сихівській колись було відділення (не пам`ятаю під яким номером, але воно давно закрилось). Щодо всього решта — відповів на Ваше особисте повідомлення.
Щойно згадав — на Сихівській 28 є точка видачі Монобанк, а не відділення Універсала.
Рекомендуємо спробувати наш продукт monobank. Всі банківські послуги в вашому додатку, на телефоні. Зручний та функціональний інтерфейс: http://monobank.ua/get