У відділенні хамське обслуговування у касі та видають пошкоджені (з плямами та різними печатками) доларові купюри.
Все правильно! Потом та же самая тетя-кассирша их бы назад не приняла)))))
Тому і написав негативний відгук…
У результаті, після невдалої співпраці з банком — отримав чотири проблемні стодоларові купюри.
Але найгірше, що у касі були нормальні купюри, але касир видала мені чомусь проблемні і відразу відмовилася здійснити обмін їх на нормальні…
- KotletaDollarov
- 5 декабря 2022, 15:42
Надо было категорически не брать проблемные купюры, вы потом их с очень большой вероятностью не сдадите на обмен, только вывозить в Азию или Турцию где к меченым купюрам попроще относятся или кормить в терминал привата на депозит.
Если в кассе нет то перезаказывает на другой день выдачу валюты.
Мне также в одном паршивом банке пытались впарить целую кипу меченых долларов «и других нет», пришлось подымать скандал — со скрипом, но кассирша из заначки нашла нормальные бумажки.
Звоните на горячую линию, может быть вам поменяют на нормальные купюры потом, но это крайне маловероятно
Если в кассе нет то перезаказывает на другой день выдачу валюты.
Таким образом банки (кассиры и другие сотрудники) избавляются от своих неликвидных купюр,впаривая их невнимательным клиентам .
Курс валют в Укргазбанке на сегодня
PLN | 9.500 | 10.500 |
Перший депозит — дружині видали п’ять стодоларових купюр з різноманітними печатками та плямами, на моє прохання поміняти на інші купюри, касир відповіла, що такі їй привезли і вона інших немає, правда все ж з великим незадоволенням проміняла одну купюру.
Після дружини прийшла моя черга забирати депозит, після попереднього скандалу у касі уже появились безпроблемні купюри…
Банком здійснено детальну перевірку викладених Вами фактів, в тому числі шляхом перегляду записів з камер відеонагляду.
За результатами здійсненого Банком аналізу порушень зі сторони касира не встановлено — Вам було видано купюри, які приймаються банками та небанківськими установами у відповідності до п.32 Положення про структуру валютного ринку України, умови та порядок торгівлі іноземною валютою та банківськими металами на валютному ринку України, затвердженого Постановою Правління Національного банку України від 02.01.2019 №1 (Додатком до зазначеного Положення визначені ознаки зношення банкнот іноземної валюти).